Kedi Dışkı Kaçırma / Ciddi Durum

Arkadaşlar selam.


Benim bağcılar çocuğu ve terör örgütü üyesi yam yam tuvalete kakasını yapıyor ama ev içinde zeytin tanesi kadar kaka kaçırıyor. uzanmış tatlı tatlı yatarken bi bakıyoruz pıt diye bırakmış.


Kısırlaştıktan sonra evde sakin sakin geziyo sanarken adam martı misali bıraka bıraka gidiyor. Veterinere götürdüm gözlemleyelim ciddi bişey olduğunu düşünmüuyorum dedi.


Yaşayan ve konu hakkında bilgisi olan var mı ?


Dip not : ishal değil, kabız değil. Aklıma parazit ihtimali geldi ve nbl probiotike başlıyorum ancak önerilere açığım

30 CEVAP

Firuzecik
Firuzecik

12820

Ben de arada bu durumu erkek kedimde yasiyorum. Kacirma degil ama poposuna yapisik kaliyor ve kostururken bi yere düşürüyor. Zaten geldiginden beri poposu hep pis kaldi duzgun temizleyemiyor. Ben beceriksiz oldugu icin boyle oldugunu düşünmüştüm :')

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Valla ilginç geldi bana ya kızmış ya da sinirlenmiş bir durumu var gibi geliyor bana ya da sindirim sistemi sorunu ama bir kedi ishal da olsa kabız da olsa gider tuvaletine yapar. Farklı bir sorun olabilir de.

Cook
Cook

119172

Bağırsak tembelliği ya da popo tarafında hissizlik olabilir mi acaba? Başka herhangi bir anormali var mı çocukta

Superisi814
Superisi814

125092

Selam,
Bu durumu bilmiyorum.Ama hekim neden ciddiye almadi , anlayamadim.Ben de ilkin parazit diye düşündüm, klandaki yavrulardan biri öyle yapiyor.
Çaresini bulunca , bilgilendirmeyi bekliyorum.
Geçmiş olsun sıpaciğa..

Veteriner ciddiye almadı pek zamanla düzeleceğini düşünüyorum dedi. Çok saçma olaylar ya

Cook
Cook

119172

Hiç başıma gelmedi fakat bence bağırsak kaslarının doğru çalışmaması,hissizlik,parazit gibi nedenlere bağlı olabilir.Parazitten başlayarak seçenekleri elemek en mantıklısı sanırım.Şu an çok ciddi bir problem gibi durmasa da ilerlemesi durumunda kedinin yaşam kalitesini etkileyecektir her biri.Ben olsam başka bi veterinere götürürdüm

mervedoganay
mervedoganay

11076

Çok geçmiş olsun. Ama bence başka bir vet e götürün. Nasıl böyle bir durum ciddiye alınmaz anlam veremiyorum gerçekten. Garip bir durum. Umarım yoktur ama belki bir rahatsızlığı var ve bundan anlaşılır belirtidir ve tedavi ile düzelir. Ne olduğunu anlamadan hastayı laf ile gönderen yerlere sinir oluyorum.

mervedoganay
mervedoganay

11076

Firuzecik merhaba, aynı sorunu biz de yaşıyorduk. Kediniz uzun tüylü ise bundan kaynaklanabilir. Biz de çözememiştik sizin gibi. Şimdi 3-4 haftada bir popo bölgesi tıraş ediliyor ve sorun ortadan kalktı.

Firuzecik
Firuzecik

12820

@mervedoganay benim oğlum kısa tüylü. Tuvaletten çıkarken daha kaka düşmeden fırlıyor koşuyor ve sanırım kakada olan tüylerden de kaynaklı. Tırnak kadar ufak bir parça düşürüyor bazen

mervedoganay
mervedoganay

11076

@Firuzecik anladım şimdi. Düşmeden fırlamak neymiş ya :D Tam bir haydutmuş :))) Sabırsız demek baya. Size kolaylıklar diliyorum.

Zeeelis
Zeeelis

2876

Kum değiştirmeyi denediniz mi hiç?

tyguler
tyguler

124312

Sağlık sorunu olmadığından emin misiniz peki

Zeeelis kumu değişmeme az kaldı. Ama ondan olduğunu düşünmüyorum kuma yapıyor zira baya da yapıyor ancak çok küçük tane kaçırıyor zeytin kadar. Direk eve yapsa tamam diycem

Maumau
Maumau

14345

Bazen benim kedim de kumuna düşürdüğünü zannediyor ama sonrasında bi bakıyorum poposunda kalmış

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Bu hareketi genel de kızdığı sinirlendiği durumlarda da yapabilir tam konuya hakim değilim ama kaka yaptığı yeri iyice temizleyin sürekli aynı yere mi bırakıyor yoksa farklı yerlere mi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2098 Görüntüleme
  • 30 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR