Apartmandaki Gördüğüm Tekir Kedi Beslenme Ve Eğitim

georgestaub
georgestaub

4725 Puan

Arkadaşlar sorum var ara ara görüyorum apartmanımızda tekir kedi var sahibi kediyi salıyor kedi apartman çevresinde dolaşıp geri evine dönüyor bunu nasıl başarıyor yani kedi nasıl tamamen kaçmadan alıştırıyor bunu bende yapmak istiyorum gündüz apartman çevresinde dolaşsın ama akşam eve gelsin bu eğitim nasıl ve ne kadarlık iken verilir?



  1. sorum o kedi bir hayli iri kıyım bir kedi obez falan değil iri bir kedi nasıl neyle beslemişlerde kedi böyle olmuş multi vitamin yada ona özel ev yemekleri falan m?

9 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bunu kesinlikle yapmayın. Kedinin başına ev dışında her şey gelebilir. Her gün salıp eve geri dönen kedilerin,dönmediği gün öldüğünü o kadar çok duydum ki.Başka kediler,köpekler,insanlar ve birçok şey tehlike saçıyor. Ayrıca her dışarı çıktığında ölümcül bir kedi virüsünü kapma olasılığı artacak. Başına kötü bir şey gelmesinden de tüm gün evde kalması daha iyidir
Kedinin bunu nasıl başardığına gelirsek içgüdüsel olarak kokusunu takip ederek buluyor evini. Kaçmamasını sebebi ise dışarıda beslenme,barınma vb. ihtiyacını karşılayamaması ve alışık olduğu güvenli ortamın evi olması.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

maine coon kırması veya ragamuffin olabilir komşunuzun kedisi, bunlar çok büyük ırklar

yasement
yasement

119858

Buyuk kafali degil mi ensesi kalin buyuk ihtimalle erkek tekir kedi. Valla nasil oluyor kas kutlesi nasil artiyor hic bir fikrim yok bilen bana da soylesin ama sunu gozlemledim ben sokak kedilerinde, kediler gelisimini 1 yas civari tamamliyor dense de irilesme daha sonra da devam ediyor. 1 yasina geldi kucuk mu kaldi diye uzulmemek lazim.

georgestaub
georgestaub

4725

@siri


maine coon değil bildiğimiz tekir kedi aşırı iri değil ama sıradan sokak kedilerine göre daha iri


@yasement


evet büyük kafalı ensesi kalın tekir kedi erkek olması lazım tüyleride çok canlı parlak bende kedim büyüdüğünde öyle olsun istiyorum, kedimin babasıda iri kıyım bakalım bu nasıl olacak


4 aylık olduktan sonra günde 1 kere haşlanmış yumurta sarısı az yoğurt ciğer ve multivitamin versem kuru mamanın yanında acaba işe yarar mı irileşir mi?

yasement
yasement

119858

Beslenme önemli mutlaka ama çöpten çıkmayan sokak kedileri genelde öyle iri oluyor :) Hareket alanları geniş tabi egzersiz daha fazla. bi formülü varsa ben de uygulayayım ekim doğumlu benimki de tam büyüme döneminde

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

maine coon dünyanın en büyük kedilerinden biridir

radgoll kedisi en büyük singapura en küçük (yanlış yazmış olablirim :D) dünyadaki kediler

yasement
yasement

119858

Valla hic bilmiyorum ama faydali seyler onlar. Aslinda sorsan mi napmislar da oyle olmus bize de yazarsin belki :D

georgestaub
georgestaub

4725

sormak lazım aslında yakalarsam resmini çekip atarım buraya, Maşallah baya sağlıklı iri bir tekir :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 680 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR