Sokak Kedileri

cansuuranus
cansuuranus

12689 Puan

Yaklasık 20 gun once calıstıgım iş yerınden oturdugum evımın bahcesıne 2 tane 6 aylık kedı getırdım. Anneleri cok kotu bı yerde dogum yapmısdı. 2 tane yavrusu arabaların altında öldu. Bende bu son kalan 2 yavruyu evımın onu daha guvenlı dıye buraya getırdım. Hergun en az 3 kere beslemeye cıkıyorum yavruları.ama apartman gorevlısının belalı bır kedısı var. Hayvanı eve sokamıyorlar sadece geceden geceye eve sokabılıyorlar onun dısında kedı hep dısarıda.hıc bır kedıyle anlasamayan bi kedi. Halıylebızımkılerıde sureklı pataklıyor. Onlarda kendılerını savunamıyorlar . Fazlaca mekanı sahıplenmıs hıcbır kedıye gun yuzu gostermıyor. Napıcagımı sasırdım. Evimdede hasta bı kedi var evimede alamıyorum yavruları. Ilanda actım kımse ılgılenmedı . Sızce ne yapmalıyım ???

3 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Ilan icin instagramda en az 5-6 sayfaya yazin. Ilan cok yayilnca bir suru yazan oluyor. Ilanda Kedilerin ozel durumundan bahsedin ve fotolari elinizden geldignce guzel cekin. Umarim guzel yuvalar cikar.

cansuuranus
cansuuranus

12689

??? Kımse yardımcı olmıcak mı bana ?

cansuuranus
cansuuranus

12689

Cok ılan actım kımse sahıplenmedı kuzularımı. Ayrıca cozum bu degıl kı , cevrede kedı kalmadı kapıcının kedısı yuzunden . Kımseyı barındırmıyor bu cevrede .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 365 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.346 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR