Kedi Yatağı Tercihi

eceyilmaez
eceyilmaez

10512 Puan

Biliyorum belki hiç yatmaz ama rahat duramadigimdan kedi yatağı alasim var :joy: tek takıldıgım nokta kadifemsi tüylü bir dokusu olması solunum yoluyla falan kediye zarar verir mi sizce? Bu kadar ince düşünmeye gerek var mıdır? Yavruyken annesi ve kardeşleriyleymis gibi iyi hissedeceginden çok hoşuna gider ve yatağa bağlanır diye düşünüyorum. Isteyenler için urun linki -> https://ty.gl/fhgxgtqai


Makul fiyatlı önerilere açıgım link bırakabilirsiniz


5 CEVAP

aycylmz
aycylmz

14295

Anladım sorunuzu. Peluş yatağı ilk aldığımda birkaç kez yattı bizimki ama hapşurdu bir iki kere ben de yataktan şüphelendim üstüne bir örtü serdim mecburen. Sonra onu da bıraktı zaten.

aycylmz
aycylmz

14295

Bugün bime gelmişti 20 liraya:) bizde iki tane var farklı türde ama yüzüne bakmıyor. Koltukta yatıyor sadece. Her kedi kedi yatağında yatmıyor maalesef.

eceyilmaez
eceyilmaez

10512

@aycylmz biliyorum bimdekini yakalasam alacaktım da bulamadım çok önemli değil zaten alanlar küçük bulmuşlar. Her kedinin begenmeyeceginide belirttim zaten yine de ona ait bir yatak almak istiyorum ayrıca çok küçük ve anne yanından ayrılarak geleceğinden dokusu hoşuna gider diye düşünüyorum. Sormak istediğim başka bir noktaydı açıkçası :)

eceyilmaez
eceyilmaez

10512

Hadi ya :/ endişe ettiğim bu

eceyilmaez
eceyilmaez

10512

Upp

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR