Kedi Köpek İle Şehirler Arası Otobüs Tecurbesi Olan??

Denizli'den İstanbul'a gitcem (asya) en az 8saat en fazla 10 saat sürüyor. Pamukkale falan 8kg altı kedi köpekleri yanına almana izin veriyor evt fakat yolda neler yaşadınız yada ben neler yaşiyabilirim uyutma yaptınız mı gibi soruların olacak sizden de tavsiler almak istiyorum.lutfen cevap yazarsanız sevinirim .
Pati taksi falan da baktım ama kedim yanımda olsun istiyorum. Ama otubus zor olur derseniz onlarada bakicam.

11 CEVAP

DenizBaysal
DenizBaysal

311

Merhaba, ben istanbuldan antepe otobüsle geldim üstelik 2 kediyle. tabi ki yanımda seyahat ettiler. Karneleri yanınızda olmalı ve kuduz aşısı yaptırmış olmanızı istiyolar. Benim kedilerim genellikle uyudular bir sorun çıkmadı. Mama-su yol boyunca vermemelisiniz. Yolculuğa çıkmadan 4-5 saat öncede yine mama ve suyu kaldırmalısınız ki yolda tuvalet ihtiyacı duymasınlar.

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13309

Çok tavsiye etmiyorum şansınız varsa kesinlikle uçağa binin bir süre sonra sıkılıyorlar bizim kedilerimizden biri arabaya bindiği an bağırmaktan kendini çok yoruyor. Bilemiyorum eşyanız mı çok ama şu an hemen hemen uçak otobüs bilet fiyatları aynı gibi

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

1 ay kadar önce özel araçla kedimi getirdim 10 saatlik bi yoldu. Öncelikle taşıma kabımız çok küçüktü buna dikkat edin içinde rahat yatabildiği dönebildiği bi taşıma kabı tercih edin. İlk saatler çok miyavladı ve belli bir süre dili dışarda nefes aldı. Altına bebek bezi sermiştik ilk 1 saat içinde çiş yaptı ve ondan yarım saat sonrada kakasını :D altına bez attığımız için sorun olmadı çok. Bu arada yola çıkmadan neredeyse 8-9 saat önce yemeği ve suyu kesmiştik ona rağmen hem çişini hem kakasını yaptı.

Benim kedim dışardan korktuğu için arabaya vet için 1bucuk saatlik yol gittiklerimizde fazla ses çıkarmıyor. İnşaallah sorun da çıkarmaz. Yabancı birini gördüğünde Susan çocuk gibi. Sesi çıkmiyor. Ama konu 8 saat olunca bir şey diyemem.
Tabiki uçak daha mantıklı ama havaliman ile evin arasında en az 3 otubus ve minibüs değiştiriyorum ve en az o da 2 saat. O yüzden otubus daha mantıklı. Bir de yanımda az çok eşyalarının olduğunu dusunursek

Siz hangi otubus ile gittiniz?

DenizBaysal
DenizBaysal

311

Benim için tek seçenek metroydu Gaziantep'e gelen hayvan taşımayı kabul eden tek firma malesef :( ama daha önce de pamukkale ile izmire gitmiştim herhangi bir sorun yaşamadım.

Gzgz231
Gzgz231

628

Motor sesinden ve kalabalıktan korkup yol boyunca yüksek sesle miyavladı benim kedim .

Oha miyavlayinca çişini yapınca şoför yada yolcular bir şey dedi mi acaba

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Özel araçla yaptık yolculuğumuzu:) ailem vardı yanımda

sedapet kullanın işe yarayacak :)

Yan etkisi olmayan. Bir şey istedim.beli damla olur diye. İğne var diyor vurunce kusturuyor bir de o yüzden hiç bir şey yaptırmadım.allah sonumuzu hayırlı etsin. Ya kedim gezmeyi sever olacak ya ben bir daha kesimi dişariya götürmez olcam:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 410 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR