Tahıllı Tahılsız Kedi Maması

Pelinhnilep
Pelinhnilep

736 Puan

N&D marka kısırlaştırılmış kedi maması kullanıyorum kedilerim için. Düşük tahıllı olanından. Tahıllı tahılsız ve düşük tahıllı seçenekleri var. Merak ettiğim tahıllı olup olmamasının ne gibi farkları var. Tahıllı olup olmaması önemli mi?

6 CEVAP

Kedilerin beslenmesinde tahıl ve tahılın içeriği vitaminler ve aminolar mevcut doğal olarak avladığı hayvanlara bakabilirsiniz, az tahıllı mama yeterli olacaktır fakat tahıl deposu mamalardan uzak durun.

Tahılsız mamasında da patates var her türlü karbonhidrat aslında ancak bir araştırmaya göre içeriğinde patates olan mamaları yiyen kedilerde içeriğinde tahıl olan mamaları yiyen kedilere göre daha fazla kalp rahatsızlıkları görülmüş. Tabi devam eden bir araştırma ama

ruthiees
ruthiees

11391

tahıllı mamalar bildiğim kadarıyla daha ucuz oluyor bazzı insanlar az miktarda tahıl içermesi gerektiğini düşünüyor bazıları ise tahılı gereksiz olduğunu. bence tahıl kediler için pek iyi değil yani ihtiyarç duydukları birşey değil ama siz bilirsiniz

Pelinhnilep
Pelinhnilep

736

Düşük tahıllı mama yiyor çocuklarım. Görünürde bi sıkıntıları yok ama çok çeşit olduğu için sormak istedim teşekkür ederim.

Pelinhnilep
Pelinhnilep

736

Düşük tahıllı yiyorlar. Sıkıntı olmaz umarım.

Pelinhnilep
Pelinhnilep

736

Herhangi bi sıkıntı gözlemlemedim umarım olmaz da ilerleyen zamanlarda.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 373 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR