Pumcat İnceleme

Herkese merhaba.


Misket üst solunum yolu enfeksiyonu olduğu ve buda yüksek ihtimalle kronikleştiği için TOZSUZ KUM arayışına girmiştim. İnsanların kumdaki önceliği koku yapmayan ve iyi topaklanan kum oluyor genelde ama benim için koku kısmı ikincil plandaydı. .Çünkü düzenli olarak temizlenen kumun kokmayacağını biliyordum. Adam ne zaman tuvalete girse hapşırıyor ve nefes nefese kalıyordu. Kokuyu iyi hapsetse ne olacaktı ki ciğerlerine zarar verdikten sonra.


Araştırmalarım sonucu pumcat ile tanıştım . Özellikle burada pablopicasso ve diğer birkaç üye inatla pumcatin iyi olduğunu ve en önemlisi TOZUTMADIĞINI iddia etmişti. Araştırmalara başladım , firma ile görüştüm ve sitelerine ekledikleri videoyu inceledim.


Ama hemen inanır mıyım ? ASLA :) Firmaya videodaki kumlar gerçekten sizin orjinal bize yolladığınız rast gele kumlar mı ? diye bile sordum. İnanmıycam ya :) . Burçin hanım tek tek ve sabırla bilgi verdi . Nasıl üretildiğini açıkladı ve sıcakkanlı ilgili tavrı hoşuma gitti.


Tozdan arındırılma kısmını özellikle sordum. Özel bir odada pres ile tozu arındırdıklarını ve kumun tozsuz hale getirildiğini anlattı. Başta dinlerken hee kesin öyledir he he dedim içimden yalan yok. Çünkü bu maliyetli ve zor bir işlem. Ayrıca pomza madenini de anlattı ama çok anlamadım çokta ilgilenmedim o kısmı ile.


Uzattığımın farkındayım arkadaşlar inceleme yazacaktın ne oldu diye sordukları için yazıyorum bunları. Şimdi asıl kısma geleceğim.


BEN NE İSTİYODUM ?


1 ) İlk önceliği TOZUTMAYAN kumdu.


2 ) Aşırı maliyetli olmamasıydı


3 ) İyi topaklanmasıydı



  1. Kokuyu da hapsetse hiç fena olmazdı :D


Pumcat tam olarak aradığımdı. Tozu yoktu , iyi topaklanıyordu ve ucuzdu. Kokuyu hapsetme konusunda yorum yapmam doğru olur mu bilmem çünkü ben günde en az 1 kez tuvaleti temizliyorum. 10 gün tuvalet temizlemeyip kokuyo diyen tiplere de şaşıyorum.


Benim için tek eksi yönü ise tanecikleri aşırı küçük olduğu için eve fazla dağılıyor.


45 CEVAP

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

Merhabalar Burak bey yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :) umarım isminizi vererek hata yapmamışımdır.


Telefonda görüştüğümüzde aslında defalarca tozutmuyor eminsiniz değil mi diye sorduğunuzda içinizden geçenlerin ben de farkındaydım :)
çok hak veriyorum size ve sizin gibi düşünenlere çünkü piyasadaki birçok kum toz yoktur ibaresi kullanıyor ve müşterilerini büyük hüsrana uğratıyor. dolayısıyla toz yoktur ibaresi sizler için büyük soru işareti oluyor :)


ancak kendi sorumuzda da açıklamaya çalıştım ve soran herkes için de büyük bir içtenlikle proseslerimizi anlatabilirim :)


hafiflik hammaddeden kaynaklandığı için direkt müdahalede bulunamıyoruz ancaak bu sorunu çözümlemek için pum cat'i türevlendirme fikrimiz mevcut şu an bunun çalışmalarına devam ediyoruz.
yeni kum da topaklanan ve daha ağır bir kum olacak ama toz konusunda başarımız pum cat gibi olamayabilir...


Bu sebeple ürünlerimizi gam içerisinde segmentlere ayırarak daha farklı isteklere hitap etme niyetindeyiz :)

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz :)
bizim oluşum sürecimiz yaklaşık iki yıl sürdü.
bu süreçte ve üretime geçtiğimiz süreçte tüm dönüşler laboratuvar testlerinden ibaretti.
ve her şey çok yolundaydı. ancak ilk olumsuz yorum aldığımızda çok üzüldük, çünkü kağıt üzerinde her şey çok iyiydi.
İlk yorumlarımızdan biri şuydu "berbat" işin içinden çıkamadık berbat olan ne?
ürün, paketleme, taşıma aşaması, kargoya teslim süresi, iletişim, ya da topaklanma mı, toz mu, dağılma mı? işin içerisinden çıkamadık sorma şansımız da yok çünkü müşteriyi bulma şansınız yok neredeyse.. Ama Burak bey gibi bize telefonla ulaşan, sosyal medya ya da maille ulaşan müşterilerle sorunları tespit etmeye başladık ancak insanlar için geri bildirim yapmak büyük angarya.. burada olmak bizim için işte bu yüzden önemliydi.. lütfen kumda istediğiniz her şeyi bizimle paylaşın ve biz de yeni ürünler üretebilelim.
koku konusunda ufak bir açıklama yapayım kokulu kum için çalışmalarımız çoktan başladı ama bizim en çok öne çıkan özelliğimiz %100 doğal olmak.. %100 doğal koku esansı bulursak kokulu çeşitlerimiz çıkacak ancak çoğunun içerisinde kokunun uzun süre kalması için sağlığa ciddi zarar veren kimyasallar var.

pablopicasso
pablopicasso

117031

Aradığınızı bulmanıza vesile oldum ise ne mutlu bana. 🤓🤓


Mutlu ebeveyn mutlu pati demektir.😻😻

@pumcatlitter Hiç önemli değil isim konusu.


Valla kusura bakmayın çok açık söyledim ama cidden başta inanmamıştım. Aman bide bunu deneyelim diye aldım ^^


Birde dediğim gibi dağılma en son baktığım şey benim. Yeni çıkan kumu almayacağımı şimdiden söyliyim çünkü tozutma ihtimali var. Şuan sıfır tozlu kum buldum ve risk almam daha

pablopicasso
pablopicasso

117031

Pablo ve ben,


Bundan böyle hem size hem de miskete sağlıklı ve pumcat’li günler dileriz..🌸🌸

Pablo en çok senin yorumların etkilemişti beni . Kötü olsa misketi getirip sana pati attıracaktım :)

Buraya gelmenizden memnunuz biz. Keşke her firma gelse. Konuşsak ve soru sorsak.


He ben buradan oluşacak iletişimi yine yeterli bulmuyor firmayı sık sık arıyorum. O bilgiyi detayına kadar alıyorum. Ama en ufak şey için aramak yerine buradan sormak mantıklı oluyor.


Karşımızda muhattap olması bizim için bir artı. Birçok firma iletişim konusunda çok kötü. Beni getirseler iletişimlerine çağ atlatırım :) işin içinde olan insan kendini dışardan gözüktüğü gibi görmez ya firmalarda aynı böyle.


Sizi bu kapsam dışında bırakıyorum tabi. Ne zaman istesem bilgi alabildim

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

Aslında baktığınız zaman iletişim hem müşteri hem de satıcı açısında gittikçe zorlaşıyor. ben sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum ama karşılaştığım sorunlar da beni yormuyor değil :) bazen müşteri bambaşka şeye kızıp size ya da ürününüze yüklenebiliyor, bilgi alma adı altında gecenin ikisinde üçünde arayanlar oluyor, ürünü kendisine teslim olana kadar gün içerisinde kargo takibi yapmak yerine 10-15 kez size sorabiliyor ya da küfredebiliyor ve inanın günde en az 50-60 telefon görüşmesi, belli bir noktadan sonra her müşteriden gelen aynı soru üzerine hemen cevap veriyorsunuz ve o cümleler sizden kalıplaşmış sözler gibi çıkıyor ve müşteri bu sefer size inanmıyor ve bunun gibi bir çok sorun :)


firmalar bu yüzden aslında müşteriyle aralarına o otomatik mesajları koymaya başladı. çünkü bende hepinizi tenzih ederek söylüyorum ki bilinçli müşteri sayısı çok azaldı.


biraz içimi döktüm kusura bakmayın :)

nil7
nil7

12684

Pumcat kumunu kullanıyorum ve aşırı rahat arkadaşlar kullanmayan varsa öneriririm ben çok beğendim toz olmuyor ve kedicik de sevdi 😊 tavsiye ederim 🙏

nil7
nil7

12684

Deneyin bencede deneyimleyerek en doğrularını bulmaya çalışıyoruz onlara 🙃

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

Düşünceleriniz bizi çok mutlu etti Selen hanı 4 nisan da t r e n d yol'da indirime girecek naçizane yarını beklemenizi tavsiye ederim :))

Herkesin hem fikir olduğun tek konu eve fazla dağılması sanırım. Topak ve koku konusunda başarılı buluyorum ben ve benim gibi düşünen de var. Topaklanmadı diyen de var :)

Gayet güzel bilgiler, çoğu arkadaşımız fiyatının hakkını veren ürün ararken iyi bir alternatif olur umarım

pablopicasso
pablopicasso

117031

Laf aramızda memnun kalacağınızda ve artı ve eksileri belirteceğinizden adım kadar emindim.


En önemlisi tozutmaması ve topaklanması sağlıkları çok kıymetli bizler için.


Diğer maddeler sizin titizliğiniz ve emeğiniz ile ilgili.. Her kum da olduğu gibi🙌

pablopicasso
pablopicasso

117031

Sizde artık pumcat fanısınız 😌😌

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2083 Görüntüleme
  • 45 Cevap
  • 14 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR