Yavru Kedi Kuru Mama Tavsiyeleri

Merhaba Sevgili Petlebi Üyeleri.
Ben tekir erkek kedimi 1,5 aylıkken sokakta buldum.Ona birşey olmasından çok korkuyorum.Hatta bazen ya ihtiyaçlarını karşılayamazsam ve onu öldürürsem diye ağlıyorum.Yaklaşık 1-2 aydır uyumadan araştırıyorum.Her gün veterinerler,petshoplar geziyorum.Kedime uygun gördüğüm mamalar yüksek fiyatlı mamalar.Elimi cebime atmam gerektiğini biliyorum ve emin olun bu konuda asla cimri davranmak istemem ama belki anlarsınız yani her ailenin bir bütçe durumu vardır.Ben bir mamanın içeriğine bakıyorum.Bir tane ufak bir sorun göreyim hemen asla bunu almam kedimi öldürür moduna giriyorum.Sokak kedileri ne yapsın diyip kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum.Yine de tekrar başa dönüyorum.Bu sayfa benim kedimin iyiliği için çok büyük görev üstleniyor çünkü her şey için buraya bakıyorum ve belki bana da bir çare olur diye üye oldum.
ÖZET
Tekir-Erkek-3 Aylık kedim için uygun fiyatlı ve sağlıklı içeriği olan kuru mama tavsiyeniz nedir ?
RİCA
"Böyle bir mama istiyorsan elini cebine at" demeniz bana yardımcı olmayacak sadece beni çaresiz bırakacak ve daha fazla korkutacak o yüzden lütfen yardım etmek istiyorsanız tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşın.

2 CEVAP

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

Ekonomik ve içerik bakımından iyi bir mama olarak golosi tavsiye ederim. Ben kullandım 2 kedimde de bir sorunla karşılaşmadım. Ben de sizin gibi sürekli araştırıyordum. Çoğu yerde golosinin içeriğinin proplandan bile iyi olduğunu okudum ve bu yüzden golosiye karar verdim

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Golosi felicia matisse bu üç mama içeriğine baktığınızda sizi çok tatmin etmez evet ama çok kullanılan ve kedilerde Bi rahatsızlık oluşturma şikayeti görmediğim mamalar. Yaş mama yerine haftada 2 3 kez evde tavuk et kıyma haşlayıp sulu bir şekilde blanderdan çekerseniz protein miktarını arttırabilirsiniz. Arada ciğer de verebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 263 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR