Acil !! Süt Anne !

Elviss
Elviss

2693 Puan

Kocaeli - İzmit merkezde yaşıyorum pazar aksam saatlerinde kedim zor bir sezaryen operasyonuyla anne oldu ancak 2 günlük olan iki yavrusunu istemiyor ayaklarını tutup zorla yavruları emdirmeye çalışıyoruz (kedim hiç anaç bir tip değil) sizce böyle böyle alışır mı? umudumu çok mu erken kaybettim yoksa süt anne aramam mı lazım çelimsizler çok korkuyorum anne yavrulara bir şey yapacak diye onları hem yakınında hemde yavruları nasıl güvende tutabilirim. Kedisi yeni doğum yapmış ve süt anne olabilecekler lütfen ulaşsın :(

2 CEVAP

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Belki süt anne de kabul etmeyebilir :( İki yavru yine iyi yani yavru sayısı az olduğu için belki siz de bakabilirsiniz. Ya da baba tarafından yardım isteyebilirsiniz onlar da yardımcı olabilirler. Kedi sütü tozu ve biberonla beslersiniz. Kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp onu yavrunun poposuna yavaşça sürterek tuvaletini de yaptırabilirsiniz. Zaten 15 günlüğü geçtiklerinde ölüm riski kalmıyor diye biliyorum. O zamana kadar biraz dişinizi sıkarsanız iki yavru da kurtulur.

Elviss
Elviss

2693

kaçak bir gebelik ondan dolayı bir baba yok ama tavsiyeler için teşekkür ederim deneyip daha sonra fotoğraflarını atarım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 556 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR