İş Yerinde Baktığımız Sokak Kedisi Doğum İçin Uzaklaştı

Merhabalar şirkette uzun süredir gözümüz gibi baktığımız doğumu yaklaşan sokak kedisi normalde asla bizden uzaklaşmazken önceki gün sürekli kaçmaya çalıştı ve haftasonu doğum yapıp bugün yemek yemeye gelmiş aslında ona yatak ped falan almıştık doğum alanı hazırlamıştık ama bir türlü elimizde tutamadık acaba yavrularını getirir mi takip etsek yerini gizler mi soğukta sefil olmasınlar diye endişeleniyoruz sizin fikriniz nedir?


7 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Siz her ne kadar onun icin doğum alani hazirlamis olsanizda o icguduleriyle kendine uygun bir yer ayarlamistir.Yaniniza geliyorsa yavrulari da getiricektir.Siz ellemeyin .Insan kokusunu yavrusunda alan bazi anne kediler yavruyu sütten kesebilir, terk edebilir.
Ben kendimi bildim bileli tüm sokak kedilerim doğurunca mutlaka yavrularini bana getirdi.Sabredin.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Eger yerini cok ayakalti bir yere hazirladiysaniz o yuzden tercih etmemistir. Kimsenin gormedigi degisik köşeleri tercih ediyorlar. Takip edin isterseniz nerde olduklarini gorursunuz. Guvenli bir yerse hic ellemeyin. Ben bana alisik kedi komurluge dogurdugunda yavrularla birlikte kediyi eve almistim fakat ters tepebilir, iyice panikleyip yavrulari terkedebilir. Veya yeni yeri begenmezse tekrar eski yerine taşiyabilir. Suanki yeri iyiyse anneyi iyi besleyin yeterli.

Haceli
Haceli

113145

Eğer sizlere alışmıssa getirirler bende sokakta kedi besliyorum komşunun samamlığında doğum yapıyor 1 ay sonra yavruları getiriyor büyük ihtimalle sizinkide öyle yapar.

BademSeker
BademSeker

3894

Yaa kapimin önüne yaş mama falan koyun belki gelir kokusuna kiyamam. İnşallah gelir ve orada dogurur

Herkese teşekkür ederim anne içgüdüsü demek ki...doğum yapmış, karnı inmiş, geldi karnını doyurdu ve gitti inşallah sağlıkla büyütür ve getirir yavrularını

Yavruları getirir mi sizce?

Tamamdır çok teşekkürler 👍🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 350 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR