Üstünlük

nildogcat
nildogcat

13724 Puan

Lokum bizim ilk kedimiz ve ona arkadaşlık etmesi için Reçel'i sahiplenmiştim.Lokum şuand çok içine kapalı Reçel Lokum'a üstünlük kurmuş durumda bunu değiştirebilir miyiz?Cidden çok zor bir durumdayım.

10 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Normalde evin ilk sahibi ve yaşça büyük olan kedi evin sahibi konumunda olur. Sizde nasıl oldu da minik Reçel evin sahibi konumunda oldu anlayamadım. Bu gerçekten zor bir durum dediğiniz gibi. Benim bildiğim evin sahibi kediler arasında seçiliyor ve bizlerin bu konuda bir şey yapmamız zor.
Acaba Lokum'a daha çok ilgi gösterseniz ve ona ayrıcalıklar verseniz,Reçel hanım üstünlüğünü kaybetmeye başladığını düşünür mu?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Hemen vazgeçmek pek doğru olmasa da bu konuda sizin yapabileceğiniz şeyler sınırlı gibi bence.Acaba Reçel hanımı sahiplendirseniz Lokum daha iyi olabilir mi? Reçel hanım da sanki bir evin tek kedisi olsa daha mutlu olur gibi?

Therumeysa
Therumeysa

2294

reçele lokuma birşeyler yapması için engel koyabilirsiniz ikisini bir arada bulduğunuz fırsatlarda önce lokumu sonra reçeli sevin üzerlerine çok düşmeyin ama lokuma dikkat edin zarar görmesin reçelde belki merhamet gösterebilir herşey düzelir

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Reçel o minik haliye ne kadar baskın öyle.Ne yapmak işe yarar gerçekten bilmiyorum.
Peki Üzüm Lokum'a karşı nasıl?

nildogcat
nildogcat

13724

Evet olabilir çok teşekkürler

nildogcat
nildogcat

13724

Lokum'u yatağa çıkartmıyor Reçel.Lokum'da yatağa gelemeyince ağlıyor,küsüyor.Biz zaten Reçel'e ilgi göstermiyoruz dediğiniz gibi kaybetsin diye fakat Reçel bize sırnaşıyor Lokum'a mama verdiğimizde Ya Lokum'un ağzından alıyor ya da Lokum Reçel'e götürüyor.Cidden çok zor biz Lokum'u murlu edelim diye çalışırken yavrum benim içine kapandı:(

nildogcat
nildogcat

13724

Teşekkürler:(

nildogcat
nildogcat

13724

Üzüm çok iyi Lokum'la fakat yine Reçel problem yaratıyor kesinlikle Üzüm'üistemiyor.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

bir süreliğine ikisini ayırsanız, lokum özgür ve kendi üstünlüğüyle hareket etmeye alışsa, sonra tekrar bir araya getirseniz

nildogcat
nildogcat

13724

Dün akşam uyumadım ve gözlemledim.Lokum kısırlaştırılmasına rağmen Reçel'i emzirmeye çalışıyor.Reçel'de Lokum'un ön patisinindeki baş parnağını emiyor.Bununla ilgili olabilir mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 874 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR