Kedim Tuvaletini Yaparken Miyavlıyor

ogzglrg
ogzglrg

987 Puan

Merhaba kedim yaklaşık 1 aydır bizimle birlikte, bu süreçte düzenli olarak aşı ve veteriner ziyaretlerini gerçekleştirdik. Geldiği günden beri kakasını yaparken miyavlıyordu, veteriner dışkının katı olduğunu yaş mama ile beslememiz gerektiğini söyledi öyle beslediğim zaman bir sıkıntı olmuyor fakat 1 gün yemediği zaman yine katı bir dışkıya sahip. Son 10 gündür de çişini yaptıktan 5 dakika sonra tekrardan tuvalete giderek çişini çok az yapıyor ve acı acı miyavlıyor. Bugün veterinere gittiğimizde video ve fotoğraf istedi hiçbir şekilde tahlil vs. yapılmadı. Bunun sebebi nedir? Veteriner değiştirmemi önerir misiniz?

4 CEVAP

Maumau
Maumau

14345

Sistitse bile korkmayın. İdrar tahlili ve ultrason isteyin. Kedim bi kere bile miyavlamadı akıntı geldiği için ultrasonda kristalleri gördük. Vakit kaybetmeden vete gidin burda biz çok yardımcı olamayız. Uygun diyet mamalarla atlatacaksınız

Trifane
Trifane

12042

Yüksek olasılık, kendi çocuklarımda yaşadığım için sistit belirtisi gösteriyor. Idrar tahlilleri isteyin. Veterinerinize güveniyorsanız birsey diyemem fakat bence değiştirin.

Sistit olabilir cidden. Umarım değildir

ogzglrg
ogzglrg

987

Görüşleriniz için teşekkür ederim, olası bir sistit durumunda neler yapmam gerekmekte evde bir bilginiz var mıdır?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 318 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR