Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhabalar arkadaşlar. Ben kedimi kısırlaştırınca mamasını değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçemi bayağı zorluyor aslında. Bu yüzden hep mama değiştirmek gibi bir lüksüm yok. ND ye geçmeyi düşünüyorum fakat tüy dökümünü artırıyor ve derisinde kaşıntılar oluşturuyor denilmiş. Yani azımsanamayacak yorumda bunu yazmışlar. Böyle şeylere rastlayanlar var mı? Başka mamalar da önerebilirsiniz. Ama kilosu 50 TL'yi geçmemeli daha fazlası bütçemi zorluyor. Mama deneyimlerinizi bekliyorum.
Evet bizde 2 hafta önce N&D kısırlaştırılmış kedi mamasına geçtik hem tüy dökülmesi çoğaldı hem alerji yaptı her kedi için bu durum olmayabilir ama tercih etmenizi önermem biz eski mamasına geri döndük şimdilik
Bir aydan fazla bir süredir Nd’nin düşük tahıllı kısırlaştırılmış mamasını kullanıyoruz. Burada okuduğum gibi olumsuzluklarla hiç karşılaşmadım çok şükür. Tüy dökümünde de anormal bir durum yok. Bütçem elverdiği müddetçe Nd’den devam ederim gibi görünüyor.
Acana bozita britcare naturea primacat vs
Ben de kısırlaştırmadan beri nd kullanıyorum. İlk somonlusuyla başlamıştık o zamandan beri kedimin tüyleri yumuşacık ve parıl parıl hep. Sonra tavuklusunu kullandım şimdi de riga balıklısını kullanıyoruz. Kedim bayılıyo ve hiçbir sıkıntı yaşamadık aksine tüyleri hep parıl parıl. Kesinlikle tavsiye ederim ben. Belki bahsedilen kötü yorumları tavuklusunu kullananlar yapmıştır, tavuk alerji yapabiliyo.
n&d hic kullanmadim ancak benim sık sık rastladigim yorum da kakayi yumusattigi. numune kullanmadan almamak lazım.
Her kedinin damak tadı farklı 99 kedinin bayıldığı mamaya 1 kedi nefret edebilir kendi mamanızla sorun yoksa değiştirmek iyi değil
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında şöyle bir imkanım yok. Kedim beğenmedi başka mamaya geçeyim, o iyi gelmedi başka mamaya geçeyim gibi. Malum mama fiyatları çok arttı ve ben de uzun süreli kullanım bir mama arıyorum. Buradaki petshoplara sorayım olmadı diğer mamalara yönelirim. ♥️
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.