Kedimi Nasıl Kuru Mamaya Alıştırırım ?

kedicigim1054
kedicigim1054

3516 Puan

merhaba kedim kuru mamayı ancak çok ama çok aç olunca kuru yiyor oda zorla kedimi nasıl kuru mamaya alıştırırım...

7 CEVAP

yasement
yasement

119858

Yaş mama ile karıştırma, light ton balığı ile karıştırma, et suyunda tavuk suyunda biraz bekletip verme gibi yöntemleri denediyseniz mamasını sevmemiş olabilir.

georgestaub
georgestaub

4725

ben ilk sadece yaş mama verdim sonra kuru mama ile yaş mamayı karıştırdım şimdi sadece kuru mama yiyebiliyor, kuru mamada iyi markaları seçim deneye deneye sevdiği mamayı bulup onla devam edin ben brit care aldım sevdi markada kötü bir marka değil sevdiği için benim oğluma en iyi kuru mama brit care.


@ yasement


bu arada bu sabah bir tane daha yaş mama açtım royal canin açtığımla beraber 6 tane kaldı sizce bugün yaş mama ile karıştırayım mı yoksa dışarıya bırakıp sokaktaki kedilere mi vereyim çünkü kuruya alıştı artık yaş mama daha az vereyim diyorum.

yasement
yasement

119858

48 saat dolapta saklanabiliyor yaş mama. Bugün vermeyip yarın verebilirsiniz ya da öbür gün sabah da verebilirsiniz 48 saat içinde. Büyük pembe konservedekiyse sokak kedileri de birazını tadabilir bence :)

yasement
yasement

119858

(açıldıktan itibaren 48 saat)

nifito
nifito

6774

Benim kedime bebekken ıslak mama verme gibi bir yanlışa düştüm. Şu an 2 yaşında ve kuru mama yemiyor. O yüzden bir süre ıslak mamayı kesmenizi öneririm. Sadece kuru mama verin. Zaten çok acıktığında kuru mamayı yiyecek zamanla da alışacaktır. Alışmasından sonra ara sıra ıslak mama vermemin bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

georgestaub
georgestaub

4725

royal canin kitten yaş mama, bide britcare yanında hills yetişkin yaş mama geldi onuda sokaktaki kedilere vereyim diyorum.


çünkü oğlum şimdiye kadar yaş mama yeteri kadar yedi fazlasıda zararmış dişlerine bile zararlıymış

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

tmm bir kere kedime kuru mamasını yaş mamayla karıştırıp verdim ve sevdi.. artık yaş mamanın dozunu gittikçe azaltarak mı vereyim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1034 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR