Uygun Fiyatlı Kısır Kedi Maması (Karşılaştırma)

Anonymus386040
Anonymus386040

12005 Puan


  1. fotoğrafta Reflex kısır kedi maması var.

  2. fotoğrafta Reflex Plus kısır kedi maması var.

  3. fotoğrafta ise yine aynı firmanın yaptığı Spectrum kısır kedi maması var.


Kötüden iyiye Reflex, ReflexPlus ve Spectrum olarak sıralanıyor. Ama ben detaylı olarak içerik okumayı bilmiyorum, o kadar bilgi sahibi değilim.


Reflex'in 2 kilosu 45 lira civarında.
Reflex Plus'ın ise 1.5 kilosu 45 lira civarlarında.
Spectrum ise onlardan biraz daha pahalı, 2 kilosu 80 lira civarlarında.


Sormak istediğim açıkçası şu. Kötü içerik olarak gösterilen Reflex ile, iyi içerik olarak gösterilen Plus ve Spectrum, bu üç mama arasındaki çok büyük farklar var mı?


4 CEVAP

Sulecrn
Sulecrn

14129

Reflex maması çok kötü bir mama ben cahillik edip kedim için kullandım. Felaket şekilde tüyleri döküldü ve kedim ishal oldu. Ve araştırdım çoğu kiside ayni sorunla karşılaşmış. Tavsiyem bu mamayı asla tercih etmeyin. Uygun fiyatli olarak.


Prochoice (kullanıyoruz)
Felicia (kullandık)
Golosi
Mattise
Mytsic (kullandık)


Öneririm ❤

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Ne yazık ki Felicia ve Prochoice kullandık ve sevmedi. Hatta Felicia'yı o kadar sevmedi ki yanından bile geçmedi diyebilirim. Mystic'in ise içeriğinin doğru olduğunu asla savunmayanlardanım. Reflex tercih ettim çünkü bu ay gerçekten sıkışmıştım 2 kilo Reflex aldım ama eğer içerikleri daha iyiyse önümüzdeki aylarda Reflex Plus veya Spectrum alacağım.

minky
minky

15098

Eğer felicia prochoice yemediyse büyük ihtimalle MyStic ve golosi hiç yemez.Spectrum kilosu 40 TL onu alabiliyor musunuz ki?


Reflex ve reflex plus arasında plus serisi tahıl bakımından daha az reflex plus daha iyi.Onun dışında bonacibo bakabilirsiniz bir döbem kedi ve köpeklerine kullandım sorun yaşamadım

Nadenge
Nadenge

6605

Reflex gerçekten kötü bir mama. İçerikte hiç oran yok fark etmişsinizdir. Spectrum’a o parayı verene kadar Bonacibo alın derim. 4 kilosu 65 tl gibi bir şeydi (kargo hariç). İçerik olarak pek bir farkları yok. Maddi olarak sıkışıksanız bu daha mantıklı olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 402 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR