Kedim Bana Küser Ya Da Davranışları Değişir Mi?

Merhabalar, dişi bir kedi sahibiyim ve kedim sürekli kızgınlık dönemine giriyordu. Kızgınlık dönemi geçiyor ancak aradan 10-15 gün geçtikten sonra tekrardan başlıyor. Öncelikle bu durum normal mi?


Asıl sorum ise şu; kedimi çiftleştirmeyi düşünmüyordum ama bu durum 5 kere tekrar edince artık dayanamadım. Annemin tanıdığı bir arkadaşının kedisi ile çiftleştirme kararı aldım. Kedimi de mecburen çiftleşmesi için onlara göndermek zorunda kaldım. Kedim dün akşam gitti ve sanırım pazartesiye kadar orada kalacak.


Kadın bize sürekli video gönderiyor. Kedim nedense sanki üzgünmüş gibi duruyor. Bu durum onu kötü etkiler mi? Bize küser mi? Eve tekrar geldiği zaman davranışları değişir mi?

3 CEVAP

fettahaltuntas
fettahaltuntas

13194

Ya Allah askina kisirlastirin hayvanlarinizi. Kontrolsüz üremenin önüne geçelim

Monserzk
Monserzk

1161

Bu kızgınlık dönemi geçtikten sonra kesinlikle kısırlaştırmanızı öneririm. Kediniz stres yapmış olabilir yeni bir ortamda bence eğer mümkünse yarın gidip kedinizi alın.

mihriii
mihriii

119878

Kısırlaştırma diye bir şey var farkında mısınız?E tabi kötü etkiler;yabancı bir ortamda ve tanımadığı kişilerle birlikte mutlu olmasını mı beklemiştiniz?Ne kadar stres olmuştur kim bilir.Size küsebilir, davranışları değişebilir,daha kötüsü hastalık kapmış veya stres kaynaklı hasta olmuş da olabilir Allah korusun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 238 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR