Köpeğime Tasma İçin

Merhaba herkese, maltese cinsi köpeğime tasma alacağım yeni dışarı çıkmaya başlayacak flexi marka alacağım fakat small ve medium arasındaki farkı tam anlamadım maltese için sizce hangisini almalıyım?

3 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

flexilerin mekanizması sağlam değildir, kitlenmeyebilir güvenilir değildir ve flexide köpek sizin 3 kol boyunuzun dışına çıkabilir, bu da köpeğin sizin etki alanınızdan çıkması demek. etki alanınızdan çıktığı zaman sorumluluk almaya başlar, sizin kontrolünüzden çıkmış olur, yönetici olur. etki alanınızdan çıktığı zaman yerden tehlikeli, zararlı bi şey bulup yeme ihtimali artmış olur. bu tasmaların ipleri vücudunuza sürterse derinizi yakar veya acıtır, bu yüzden ipinden tutamazsınız yani tek elle tutmanız gerekir, bu da bi ihtimal tasma elinizden çıkarsa tehlikeli sonuçlar doğurabilir ya da yere düşünce çıkan ses ile köpeği korkutabilir vs vs. köpeğin iyiliği için flexi kullanmanızı önermem. kol boyunuzun 2 katını geçmeyecek uzunlukta bir kayış alıp kayışın tutma yerini bileğinizden geçirip diğer elinizle de uzunluğunu ayarlayarak gezinti, yürüyüş yapmanızı öneririm, böylece kayış elinizden çıksa bile bileğinize takılı olacağı için olası tehlikeleri önlersiniz.

erlcnr1903
erlcnr1903

563

yeni dışarı çıkmaya başlayacaksa derdi kordon tavsiye ederim liderin sizin olduğunuzu anlaması lazım

ozgehan
ozgehan

257

Small medium arasındaki fark tutma kısmının büyüklüğüdür. Yani elleriniz çok küçükse small, normalse medium işinizi görür.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 393 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81603 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR