! Sineklik !

ezgiisc
ezgiisc

4057 Puan

Merhabalar.Sineklik yaptırdık.Kedim daha sineklikle tanışmadı.Sinekliği yırtmaması için,ondan uzak durması için birşeyler araştırıyorum da.Kedi kovucu sprey deneyen varmı ve çay ağacı yağından nefret ederlermiş onu kullanan varmı?
Mesela ben ilk tanışmasını çay ağacı yağını biraz sulandırarak sinekliklere sıkıp üstüne de kedi kovucu spreyleri sıksam işe yarar mı sizce? Yada tam tersi sırayla.Yardımıcı olabilir misiniz lütfen.Yada farklı önerilerde bulunabilirsiniz.Yaşayıp tecrübe eden varsa.Çok teşekkürler

5 CEVAP

Sirke de sevmezler ama öyle tanıştırmak doğru mu onu bilemiyorum

dezgicavus
dezgicavus

15653

Bence önce bir tanıştırın. Benim kedim sadece bir şey görürse günde 1 kere atlıyor oda kapı sinekliğine, ya da ben yanıma almadıysam oradan bana bağırıyor. Tırnakları kısa, şimdilik yırtılma olmadı ya da 3.5 kg ondan. Birde benim kedim koklamayı seviyor masa için sirke, kolonya, turunçgil denedim gidip onu kokladı. Pire için pencere önlerine biberiye yağı damlatıyorum, baya mentol gibi kokuyor onu bile gidip kokluyor.

deniznergis
deniznergis

12866

kedim sineklige zarar vermiyor dışarıyı izliyor sineklikten ara sıra tırnaklarını geçiriyor ama 10 aydır yırtmadı .sineklige bazen baskı yapıyor açmak için bende kancalı lastik toka alıp iyice sabitledim istesede yüklenip açamaz.

ezgiisc
ezgiisc

4057

Yani en baştan öyle tanıtalım dedik mantıklı geldi de :( inşallah kesin bir çözüme ulaşırız :(

Adını tam bilmiyorum akordiyonlu sineklik var. Kedim onun altından geçiyordu. Dikkat edin sizde. Tabii eğer öyleyse.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 253 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR