Isırma Sorunu

DTDamla
DTDamla

3807 Puan

Kedim 8 aylik disi, 2 hafta once kisirlastirdik. 4 ayliktan beri elimi ayagimi bazen yuzumu bile isiriyor sanki son zamanlarda iyice artti ya da disleri gelistigi icin daha cok acitiyor. Kucuk olduğu icin isirdigini dusunuyordum ama artik cok sıklaşmaya basladi ve uyurken gelip isiriyor kapiyi kapatmak zorunda kaliyorum yatarken oyle olunca da uzuluyorum, buyudukce azalir mi ya da engellemek icin ne yapabilirim?

2 CEVAP

dezgicavus
dezgicavus

15653

Aynı sorundayız sadece uykuda yapmıyor :( süreçte aynı yakalık ile başladı bizde de. Ben şşşşşşttt tekniğini kullanıyorum. Her ısırdığı da bırakana kadar diyorum, bırakmadıkça kulağının dininde diyorum rahatsız oluyor. Şuan 1 ay oldu deyince yalamaya başlıyor, çok sık yaparsa da onu oldu yerde bırakıp başka yere gidiyorum. Tamamen işe yaraması 6 ayı bulur diyorlar bu teknik için. Ek olarak oynayabileceği, ısırabileceği peluş oyuncakta ayarladım, ısırma ihtiyacını biraz o da gideriyor.

Renklipati
Renklipati

140143

Bizimkide öyle önce yalıyor birden ısırıyor şimdi küçük hadi neyse biraz büyüyüncede yaparsa yandık :)) vet.sordum süt dişlerini değişim döneminde olduğu için kaşınıyor diyor inşaAllah büyüdükçe unutur..
Bende şitttt yada sert sesle hayır diyorum duruyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 259 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR