Kedi İçin Antibiyotik Önerisi Olan Var Mı

mervecem
mervecem

836 Puan

Merhaba arkadaşlar minik kedim kedi nezlesine yakalandı sürekli hapşuruyor ve burnu kuru. Vitamin olarak bir şurup kullanıyorum ama antibiyotik olarak bir şurup öneriniz var mı? günde ne sıklıkl kullanıcam? şuanda malesrf veterinere gitme imkanım yok.


5 CEVAP

yasement
yasement

119858

Şimdi biri bişey önerir ama ya nezleden başka bir hastalıksa? Veterinere telefon da edebilirsiniz bence de o daha iyi tanır semptomları.

yasement
yasement

119858

Ama hepsi para odaklı değil veterinerlerin, bence başka veterinerleri arayın yarın, hatta birkaç tane veterineri arayın derim. Ben özelden mesaj atayım mesela telefonla yardım aldığım bi kliniği.

crukosu
crukosu

6

Veterinere gidemiyorsanız bile telefonla arayıp sorma imkanınız varsa arayıp bi sorun.Zira veteriner birşey demeden antibiyotik kullanmak iyi olmayabilir.

mervecem
mervecem

836

Veterinerimizi arasam kesin der ki illa buraya gelin bakalım, muayene ücreti almadan ateşi çıktığında nasıl müdahale edeceğimizi bile söylemedi. O yüzden size soruyorum yoksa aramak tabi ki aklıma geldi.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Konuyla alakası yok ama merak ediyorum. Youtube kanalınizda açıklama yapmadığınız icin. Bu patik'ten sonra sahiplendiğiniz kedi mi?
Patik'in hastalığı neydi ve suan iyi mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3284 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR