Köpeğime Gezdirme Kayışını Nasıl Takabilirim Ve Isırma Problemi?

merveandac
merveandac

1911 Puan

Merhaba arkadaşlar , köpeğim tam 4 aylık oldu bugün kuduz aşısını da olduktan sonra veteriner gezdirmeye başlayabileceğimizi söyledi yine forum yardımıyla ve araştırmalarım sonucunda üstümüze atlama problemini çözdük , ısırma sorunu içinde pres kemikle yardımcı olduk ama son bulmuş değil tasmasını geldiği 2.gün taktık rahatsız olsa da alışma süreci için çıkarmamamız gerektiğini öğrendik ve çıkarmadık hala kaşınarak çıkarmaya çalışıyor :) Gezdirme kayışını ilk defa kullanacağız ama takmamıza izin vermiyor elimizi ısırmaya çalışıyor , sevmeye kalktığımızda elimizi kemirmek istiyor . Birde yavrularda diş eti kanamasının normal olduğunu biliyorum ama pres kemikle oynadığında kontrol ettim hafif kanamaları oluyor vermeyi kesmeli miyim ? Şimdiden yardımcı olacak olanlara teşekkür ederim.

2 CEVAP

bolt
bolt

5769

Köpeği önce peşinizden gelmeye tasmasız yürütmeye alıştırın ama dışarıda tasmasız gezdirmeyin çünkü kaçabilir vs
Sonra sizin peşinizden gelmeye alıştıgında tasmayı takın dışarı çıkarın ve gezdirin eğer peşinizden yürümeye alıştırmazssanız sürüklemek zorunda kalırsınız ki siz zaten böyle bişey yapmazssınız (tanımasamda anlaşılıyor)

merveandac
merveandac

1911

Peşimden geliyor yanımda yürüyor hep takip içerisinde :) Sadece tasma kayışıyla bir sıkıntısı var bugün oynamasına izin verdim zararsız olduğunu anlaması için daha sonra aldım tekrar , zorlayarak takmak istemedim yarın takmaya çalışacağım . Teşekkür ederim cevabınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1242 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR