Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Evimiz giriş katı bende sokak kedilerine odanın birinin mermerinde mama veriyorum. Genelde aşağıya döküyorum ama yağmurda vs camda yiyorlar. Evdeki kedilerimle hiç temas ettirmiyorum. Ama bazen odayı havalandırmak istediğimde hemen cama çıkıp iyice kokluyorlar. (Camlarda tel var) bu onlar için bulaşıcı hastalıklara neden olurmu? Her aşıları tam ama yinede endişeleniyorum.
Birde bu akşam galiba içlerinden biri koku bırakmış pencereye aşırı kötü kokuyor. İyice temizledim ama kedilerim için bu durum risk taşır değil mi?
Taşıyabilir dışarıdaki kedilerinizi başka bir köşeye alıştırabilirsiniz yada evdeki kedinizi camdan uzak tutarsanız çok iyi olur .
Aşılar tamsa temas bile etseler bence sorun olmaz. Ayrıca o kokuyu büyük ihtimalle bir erkek kedi alanını işaretlemek/kızgınlığa girdiği için idrarla bıraktı normal deterjanla geçmiyor diye biliyorum kokusu. Sirke ya da karbonat deneyin.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Evet sirkeyle sildim baya azaldı. Zaten dış mekanda olduğu için uçar gider bi süre sonra diye düşünüyorum. Ama bugün sık sık sileceğim tekrar yapmasın diye.
Çok teşekkürler
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.