Kedim Çok Tüy Döküyor

Şükriye
Şükriye

344 Puan

Merhabalar scottish fold kedim yaklaşık 1 aydır hamile çok fazla tüy döküyor mevsimsel geçiş sebebiyle döktüğünü düşünüyorum fakat yinede endişeliyim. Proplan somon balıklı mama kullanıyorum arada bir yarım felix somonlu yaş mama veriyordum yaş mamadan kaynaklandığını düşünerek yaş mamayı vermeyi bıraktım. Sizce endişelenmem gereken bir durum mu var? Tüylerini taramayı ihmal etmiyorum fakat tüt dökümü hala aynı şekilde fazla şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ediyorum.

3 CEVAP

DAMLAYMANAV
DAMLAYMANAV

3072

Hamilelik döneminde tüy dökülmesi artar. Buna mevsim geçisini de eklersek, normal. Fakat dökülme bölgesel ise veterinere götürmelisiniz.

Merhaba. İlk olarak veterinere görünmesini tavsiye ediyorum tüy dökmesinin genetik, çevresel ya da sağlık açısından birçok sebebi var. Eğer almak istersen de kesinlikle Bio PetActive Pet Active Bioderm Kediler Için Deri Ve Tüy Sağliğini Koruyucu Biyotin Çinko Tablet 100 Adet MAR-087 böyle bir tablet var. Ben kedilerime yaklaşık 2 aydır düzenli bir şekilde sabah ve akşam olmak üzere veriyorum ve tüy dökülmesi kesildi. Tabii bunu veterinere danışarak verdik. Onun harici mamasına dikkat etmelisin. Bazı mamalar kedilerde tüy dökülmesi yapıyor. Aynı şekilde bazı yaş mamalar da tüy dökülmesi yapabiliyor.

Şükriye
Şükriye

344

Çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 350 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR