Gecmiste Yavru Kedileri İshal Yapan Mama Tekrar Aynı Etkiyi Gösterirmi?

onur190707
onur190707

3069 Puan

yaklaşık 6-7 aylık olan kardeş kediler için kediler 2-3 aylık iken Mystic mama almıştım ancak mamayı kullandiklari süre boyunca ishal olmuşlardı şuan vancat kullanıyorum pek sevmiyorlar tekrar mystic mama alsam kesin ishal olacaklardır diye bir şey varmı bu mamanın icerigi gercekten iyi gibi duruyor kullandigim mamalara göre. denemeye değermi acaba sizce.

3 CEVAP

indovf
indovf

13426

Ani mama değişikliği ishal yapan bir şey. Belki daha önce o sebeple ishal olmuşlardır. Kedilerin ilk maması ise de bu durum geçerli olur. Bence tekrar deneyebilirsiniz. Ben de daha önce mystic kullandım ve bir sorun yaşamadım.

onur190707
onur190707

3069

evet sanırım ilk kuru mama deneyimleriydi yada kuru mamaya başlayalı cok kisa bir süre olmuştu mama icerigindeki bezelye gibi bileşenlerde buna neden olmuş olabilir. sanırım tekrar deneyeceğim.

iremikra
iremikra

7295

Ben deneyimimi paylaşayım 6 aylıkken felicia kullandım ishal oldu hangi mamayı kullandıysam ishal yaptı şuan matisse kullanıyorum ama bu mamaya karar verene kadar bir sürü mama denedim ve bundan önce felica daha ucuz diye bir daha denemek istedim çocuk anında ishal oldu direk değiştirdim matisseye geçtim yani evet aynı mama tekrar ishal yapabiliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR