Kayıp İlanı/Ürgüp(Fotoğraflı)

pasakli_
pasakli_

13645 Puan

Cumartesi akşam köpeğimizi gezdirdikten sonra eve getirdik, ayaklarını temizlerken kedimiz evdeydi. Sanırım köpek içeri girerken kaçmış ama asla fark etmedik. ki kapı tamamen açık da değildi. 10-15 dakika sonra kediye seslendim ama yok sabah da ortadan kaybolmuştu dolabın içinde bulmuştum yine oradadır dedim yok. evin her yerini 2-3 saat boyunca aradık evimiz 1+1(çekmecelere bile baktık) kedimiz yok. hava soğuk olduğu için pencereleri bile açmamıştım, zaten tüm pencerelerde tel de var. kedimiz anlam veremediğim bir şekilde ortadan kayboldu.. cumartesi akşam 9'dan gece1e kadar sokak sokak aradık ama yok. 24 gündür bizdeydi ve taşıma kutusuyla 4-5 dışarı çıkarmıştık. evi bulup gelemez dedik. bir kaç kişi kumu yola dök kokudan bulur dedi ancak aşırı kar yağışı var. yine de döktük kumu mamasını da koyduk yok. pazar günü sabah 7 den akşam 4e kadar apartman apartman gezdik neredeyse aklımıza gelen her yere baktık yok.
6 aylık civarıydı, ön üst ve alt dişlerinin hepsi dökülmüştü mama yemekte bile zorlanıyordu bu kadar soğuk ve karda dışarda yaşayabilir mi bilmiyorum. herkese sorduk bugün el ilanları da dağıtacağız. Ürgüp'te yaşayıp belki burayı takip edenler olur.
çocuğumuz hastaydı, dişleri yüzünden de dışarı da yemek bulması yemesi de çok zor olacak. ismiyle çağırdık kedi videoları açtık kendi videolarını açtık yok yok yok.
fotoğrafını da yüklüyorum, kulağında yara izi var "L" şeklinde. en son ki fotoğraf cuma gününden


15 CEVAP

pasakli_
pasakli_

13645

Şükürler olsun bulduk.🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bir hayvansever hava soğuk diye evr almış, onun da kedileri varmış iki gün onlarda kalmış 🙈

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Ah tamda içimden bu şekilde geçmişti zaten yazmıştım da. Çok çok sevildim kavuşmanıza. Bu haberi bekliyordum 😻

pasakli_
pasakli_

13645

Evet kesinlikle çip ve numaralı künye şart, ancak burada çip başlamadı. En son niaandan sonra dediler ancak hala haber yok. Tasmayı sevmedi diye künye takmamıştık artık sevse de sevmese de o künye takılacak, lütfen siz de üzerinde numaranızın yazdığı künyelerden takın. Çok korkmuş.. Karnını asla sevdirmezdi geldi karnını bile sevdirdi.. O da çok üzülmüş belli. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Herkesten Allah razı olsun.. Hepinize hayırlı ramazanlar

mihriii
mihriii

119878

yaa çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bulursunuz umarım

Zeynepulku
Zeynepulku

125711

Instagram'da sahiplendirme sayfalarına mesaj atın. Her yere ilan açın. Çocukları uyarın genelde onalr buluyor. Belli bir miktar ödül vereceğinizi söyleyin. Bakkal marketlere ilan açın. Kedinizin kumunu ev yakınlarına dökün.
Instagram'da ilan açarsanız buraya arasanız paylasim desteği veririm. Geçmiş olsun en kısa surede bulursunuz umarim

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Çok üzüldüm gerçekten umarım en kısa zamanda bulunur. Çıktı alıp fotoğraf asın kayıp ilanı her yere. Temiz bir kedi ev kedisi olduğu belli belki biri soğukta görüp eve almıştır böyle umalım. Çevrede ki bütün veterinerkere de fotoğraf bırakın. Veterinere götürürler belki bulup

Ixterene
Ixterene

13229

Ayyy çok sevindimmm Allah kimseye yaşatmasın çok büyük bir acı.

Renklipati
Renklipati

140193

Şimdi okudum paylaşımı şükür bulunmuş, çok sevindim sizin adınıza aslında çip olayı güzel birşey taktırmak gerekiyor

fettahaltuntas
fettahaltuntas

13194

olayi okuyup uzulmek ve direk altinda bulduk yorumunu gormek... Allahim cok guzel bir sey ya

pasakli_
pasakli_

13645

İsimli tasma sipariş etmiştik, o gelene kadar gitti çocuğumuz

Ayben02
Ayben02

15110

Instagram hesabınız var mı paylaşayım

pasakli_
pasakli_

13645

büyük vicdan azabı yaşıyorum ama hala anlayamıyorum evden nasıl kaçtığını, kapının dışında eşim kapının eşiğinde ben aramızda köpeğimiz vardı maksimum 1 dakika açık kaldı kapı gerçekten aklımı kaçıracağım.

pasakli_
pasakli_

13645

Veterinerler dahil olmak üzere herkes sağolsun paylaşım yapıyor bütün mahalle çocuklarının da haber var, kokutmadan gördüklerinde haber verecekler ancak burada kar 25-30 santim iki gündür aralıksız kar yağıyor kumunu döktüm ama hep ıslandı kum haricinde başka ne yapabilirim?
ya da ıslak kumdan da kokusunu alabilir mi?

pasakli_
pasakli_

13645

marketlere, barınağa, birçok yere fotoğraflarını da yolladık akşam ilanlarını da asacağız. nasıl kaçtığını hala aklım almıyor. bir de kar yüzünden de bulamıyoruz. inşallah buluruz, hasta ve dişleri döküldüğü için ayrıca çok çok endişeleniyorum, ne olur dua edin.


köpek öyle alışmış ki koltukların altında kediyi arıyor. köpekle de aramayı denedik ancak pek başarılı olamadık

pasakli_
pasakli_

13645

Ya o kadar sevindim o kadar içim rahatladı kiii 😻😻😻😻😻
İki gün hiç birşey yememiş eve gelir gelmez mamasına koşmuş

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap