Kopek Sahiplendiginde Yapilmasi Gerekenler Nedir?

naininna
naininna

8087 Puan

Ben değilde abim sahiplendi, mesela ilk eve geldiğinde ne yapilmasi gerek? tuvalet eğitimi eve alışma süreci falan nasıl işler yardım edebilir misiniz? yavru, cins kopek. (Benim kedim sokak kedisi sokakteyken kopek zulmüne uğramış bu yuzden sesinde bile suspus oluyor. Abimin kendi evi var ama arada sırada geldiginse nasıl kedi ve kopegi alistirabilirim? Kedim yavru olsaydi daha kolay olurdu ama maalesef 2 Yaşında)

2 CEVAP

Sumer_Gzgb
Sumer_Gzgb

755

Her ihtimale karşı 10-15 gün hayvanları yaklastirmayin tabii ki bu söylediğim hastalık kapma durumu için .köpeğe tuvalet eğitimi için alıştırma pedi alarak işe başlayabilirsin. Köpeğin ve kedinin eşyalarını birbirlerine koklatarak alıştırmaya başlayabilirsiniz bu dediğim özellikle kedi için çok önemli önce konusuna alışsın. Uzun bir konu bir hekim size daha detaylı yardımcı olacaktır.

seliinkececi
seliinkececi

2912

evimde bi kedim bi kopegim var alismalari o kadar zor oldu ki... once birbirlerinin oyuncaklarini ya da surekli kullandiklari esyalari koklatin alissinlar. kediniz buyukse karsilastiklarinda ilk baslar kucugu dovmeye kalkabilir ona tislayabilir tirnaklarini kesmenizi oneririm:) bizimki bi kac gunde tislamayi birakmisti. kopeginizi henuz buyumeden yavruyken kediye alistirirsaniz daha iyi olacaktir.


tuvaleti icin kopek egitim pedlerinden alin, veterinerlerde ve internette bulunan idrar kokusu spreyini sıkın. bizde ise yaramadi ama cogunda ise yariyor diye duydum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 397 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR