Çam Pelet Önerisi

Şimdilik PumCat'in ponza kumunu alacağım ama uzun vadede çam pelete geçmek istiyorum. Kedimin kum yutması ihtimali beni ürkütüyor fazlaca. Ama bir sıkıntı var, bütçem çok geniş değil, 10 litre kuma 30 tl üstü ayırmam mümkün değil ve bununla birlikte tuvalet elekli değil. İlk olarak bu ölçütlere uygun pelet önermeniz mümkün mü? İnternette gördüm bir tane Turkopet diye, bir tane de Catmozz diye. Ama bunlar iyi mi ve eleksiz tuvalet için uygun mu bilmediğim için size sormak istedim.


Bununla birlikte diğer sorum da acaba eleksiz olunca çam pelet nasıl temizlenir? Temizleme sıklığı ne kadardır? Forumda araştırma yaptığımda gördüğüm o ki insanlar kedilerini zor alıştırdıklarından söz ediyorlar. Bunun için ne yapmam lazım, ne kadar sürer alışması, dışarı yapmasın bir de tuvaletini oraya koku bırakırsa aman aman :D Bana tüm bu konularda bilgi verir misiniz rica etsem?


Çok teşekkür ederim şimdiden.

3 CEVAP

seramira
seramira

674

En ucuzundan en pahalisina çam peletlerini kullandim. Kum gibi eve dagilmiyor ama kakayi tam kapatmiyor maalesef ve çiş temas eden peletler bir sure alinmazsa kuruyup hemen kum gibi oluyor. Bu da bir sure sonra kokuya sebep oluyor. Ucuz olanlarin kendi kokulari var,çiş ile birlesince daha beter kokuyor.
Ben pazartesi mısır peleti denedim. 40 litre siparis verdim bugun gelecek. Bence kum konusunda ideal olan " mısır peleti". Kum gibi toz degil ama çam gibi buyukte degil. İnternette arastirin anlarsiniz ne demek istedigimi.kolay gelsin.

@seramira çok teşekkürler araştırayım mısır peletini

seramira
seramira

674

Orga kitty diye gecen markayi aldim ama baska varsa arastirin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR