Lütfen Yardım Edin Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

Merhaba herkese,


köpek sahiplendiğime o kadar çok pişmanım ki... satın alacak gücüm vardı ama ben gerçekten barınağa gitmesini istemediğim, sahibinin bakamadığı 2 yaşında bir cavalier sahiplendim.


Köpeğimi elbette çok seviyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama köpeğim o kadar mutsuz ki... Benimle 3 ayını doldurmasına rağmen hala eski sahibini özlüyor, sürekli yatıp mutsuz gözlerle yüzüme bakıyor, sokağa çıkınca bir adımı dakikalar sonra atıyor, 2 kere 5'er dakika oynadığını gördüm sadece, sürekli yemek yiyor, araştırdığıma göre bu da bir depresyon belirtisiymiş.
onu çok seviyorum, böyle gördükçe kahroluyorum, "keşke yavru bir köpek alsaydım en azından kimseyi özlemezdi" di,ye geçirmekten de alamıyorum kendimi.


veterinerler sağlığında hiçbir sorun olmadığını söylüyor, mutsuzluğunu anlatınca "karakter" diyorlar, 3 veteriner değiştirdim hepsi aynı şeyi söylüyor. eski sahibinin sosyal medya hesaplarına ulaştım, gayet de oyun oynayan bir köpekmiş :( veterinerler hiçbir şekilde yardımcı olamadı bana, o kadar mutsuzum ve ona o kadar bağlandım ki.. eski sahibi de almaz, öyle bir durumumuz da yok. köpeğimden asla ayrılmam ama onun mutluluğu için her şeyi yaparım. çok sağolun şimdiden... :((((

7 CEVAP

patili
patili

120470

Bu konuda veterinerim bir köpek sahibine vedavetin bir ürününü vermişti kullanması için. Kullanıp memnun kalmışlardı. ürün şu;
http://www.vedavet.com/urun_detay.php?grup=1&id=10


ben de kızımı çiftleştirmeden önce bunu kullanmayı planlıyorum. tavsiye ederim memnun kalanları gördüğüm için.

patili
patili

120470

Vedavet Kot Bayoun ismi de. Linki de yukarıya bıraktım.

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Eski sahibi neden alamıyor. Çok üzücü gerçekten

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Cavalierler hassas köpekler. Çok üzücü bir durum gerçekten, ama siz sahiplenmeseysiniz o köpek barınaklarda perişan olacaktı. Eski sahibinin yanına uğrasanız, belki mutlu olur onun kokusunu alınca. Ona daha fazla ilgi gösterin, elinizden mama verin, sık sık ödüllendirin, oyunlar oynatın, birlikte vakit geçirin, yeni arkadaşlar edindirin, sosyalleştirin... Zamanla daha mutlu bir köpek olacaktır.


quote he> > Cavalierler hassas köpekler. Çok üzücü bir durum gerçekten, ama siz sahiplenmeseysiniz o köpek barınaklarda perişan olacaktı. Eski sahibinin yanına uğrasanız, belki mutlu olur onun kokusunu alınca. Ona daha fazla ilgi gösterin, elinizden mama verin, sık sık ödüllendirin, oyunlar oynatın, birlikte vakit geçirin, yeni arkadaşlar edindirin, sosyalleştirin... Zamanla daha mutlu bir köpek olacaktır.



re
dediklerinizi yapıyorum, benimle ilgili bir problemi yok, beni seviyor hatta bazen benden ayrılacağından da korkuyor başkasının tasmasını tutmasına izin vermiyor. oyunlar oynatın demişsiniz, hiçbir şekilde oyun oynamıyor hiçbir oyuncak dikkatini çekmiyor, ne yapabilirim sizce?

izzy
izzy

11296

Cavalierler hassas gercekten biliyorum kendi oğlumdan siz onu bırakmayın belli zaman sonra size alisacagini sanıyorum biraz zaman tanıyın

pinarcaya
pinarcaya

19123

Onu cokk sevin... Hayvanlar sevgiye kayitsiz kalamaz. Eninde sonunda size alisir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 741 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80746 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR