Naturea Mı N&D Mi

losive
losive

12288 Puan

Anket

Naturea
(17 oy)
N&D
(29 oy)
Toplam (46 oy)

2 aylık bir kedi için hangisini tavsiye edersiniz ? Naturea Cat&Kitten Tahılsız Somonlu mama mı N&D Tahılsız Tavuk Etli ve Narlı Yavru kedi maması mı ? Kullananlar tecrübelerini belirtirse herkes faydalanmış olur.

36 CEVAP

kedilulu
kedilulu

674

ND mamada fazla ve gereksiz vitamin var.ND kullanıp böbrek sorunu yaşayanlar fazla vitamin den yaşıyor.Naturea hem içerik olarak daha iyi hemde abartı vitaminler yok.

MERQ
MERQ

2523

Öncelikle ND almayın, aldırtmayın!


Naturea mazisi çok yeni 10 yıllık bir Portekizli mama üreticisidir.


Öncelikle mamanın içinde yüzde 75 et falan yok! Bu tüketici avlama taktiğidir. Firmanın iddiası içerisindeki et oranının yüzde 75'inin taze et olduğu, paketin yüzde 75'i değil! Atıyorum, 7 kiloluk paketin içinde 2 kilo et var ve bunun yüzde 75'i taze et olunca, o mamanın yüzde 75'i taze et olmuyor! Bu mama 2 kilosu 200 tl edecek bir mama değil!


Ben bu mamayı önermiyorum. Ambalajında sözde yüzde 75 rakamını kullandığı mamanın protein oranı yüzde 32! ki bunun bir kısmı bitkisel protein! Sırf buradan bile jetonunuz düşsün. Sanabelle alın, yarı fiyata daha kaliteli, köklü geçmişi bir firma ve Alman! Paket üzerinde yüzde 20+5-25+5 taze et yazar bitti gitti kardeşim! O mamanın yüzde 25-30'u taze ettir! Denetim mekanizmalarının olmadığı ülkelerin mamalarına kapılmayın!

minky
minky

15098

Naturea bencede.Dendiği gib ND de fazla vitamin eklemesi var ve fazla vitamin böbrekleri yorar.Naturea daha iyi.%75 et var içinde.Vitamin eklemeleride abartı değil.Hem zaten ne bu aralar bozmuş biraz riske değmez

gulena
gulena

1640

Naturea

losive
losive

12288

Naturea içerik olarak çok güzel ama ülkemizde çok kullanan yok diye biraz ön yargılıyım

losive
losive

12288

Git*igidiyor da 7 kiloluk alınca naturea kilosu 60 liraya geliyor o içeriğe göre bence gayet uygun ve yavru normal kısır yetişkin her türlü kedi için kullanılabiliyor

losive
losive

12288

Bilgilendirdiğiniz için sağolun bir sürü kişi övünce içeriğinin iyi olduğunu düşündüm ben biraz araştırayım.

losive
losive

12288

Ayrıca Sanabelle de içerik olarak pek iyi bir mama değil içinde küspe var sırf Alman firması diye N&D ye rakip elit bir mama olarak gösteriliyor fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.

MERQ
MERQ

2523

Valla şekersiz pancar küspesinin zararlı olduğunu nereden çıkardınız bilmek isterim? Doğal lif kaynağı işte. Size bir şey söyleyeyim ama sakın şok olmayın! Kullandığımız tüm kuru mamalar aslında birer küspedir! Kedilere patates nişasta devam en iyisi. Tam bir nişasta beyine dönüşsünler.


2 kilosu 100 tl, 10 kilosu 400 tl'ye satılan bir mama zaten. Yüzde 30 taze et barındırıp 10 kilosu 400'e satılan bir mama söyleyin onu alalım?

losive
losive

12288

Ne yani fiyat performans konusunda iyi diye illa onu mu alalım daha çok bütçe ayırabilecek olanlar daha iyi içerikli mamaları alabilir

deniznergis
deniznergis

12866

ben kullandım 5 ay tavuklu kıtten olandan kedim çok seviyordu ve yaş mama ile destekliyordum naturea tavuklu tavşanlı yaş mama ile fakat kedimin tavuk alerjisi çıkınca bıraktım kuzu etlisi imal etsın bugun yine dönerim naturea mamaya .

losive
losive

12288

@MERQ ayrıca 2 kilosu 100 lira olan sanabelle nerde merak ettim ben tyoldan bakıyorum sanabelle yavru kedi maması 2 kilosu 138 lira

deniznergis
deniznergis

12866

kediye pancar küspesi neden verilirki süt için sagımmı yapıcaz kediyi

MERQ
MERQ

2523

@losive


Ben illa onu alın demiyorum ki ben zaten şu an Acana kullanıyorum. Sanabelle, Naturea'dan fiyat, içerik, kalite güven olarak daha iyi diyorum. 2 kilosu 200 tl etmez o mamanın!

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Başka bir başlıkta daha yazmıştım aynısını ben naturea yerine biraz daha ekler acana alırdım. Portekiz üreticisi olan bir firma ve bana pahalı geliyor çok güven vermiyor. Ben britcare kullanıyorum hem fiyat olarak daha uygun hem içerik olarak daha güvenilir olduğunu düşünüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1934 Görüntüleme
  • 36 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR