Yardım Eder Misiniz ?

lesibon
lesibon

755 Puan

Herkese merhaba arkadaşlar , kedim bir buçuk yıldır bizde , fakat onu sevmeye gelmiyor , çünkü hemen ısırıyor . kedimi kucağımıza almaya çalışınca hemen her tarafımızı çiziyor . ben burada böylesi sorulara baktım ve herkes büyüyünce geçiyor yazmış . yani herkes olmasa da %98'i öyle yazmış . ben de büyüyünce geçeceğini sandım , ama geçmedi ne yapmalıyım ? kedim dişi ve tekir .

6 CEVAP

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

Bazı kedilerin mizaçları böyle oluyor. Benim de 4 yasinda ki kızım aynen dediginiz gibi. Sevmek hele kucaga almak imkansız. Biz onu öyle kabullendik artık, ona ayrı bir asillik ve karizma katıyor :)) Sizde olaya bu acidan bakmaya calısın, 1.5 yasinda karakteri oturmustur çünkü degismesi kolay olmaz bu saatten sonra.

yasement
yasement

119858

Lesi isirirken ilgisini dagit baska bisey ver bi oyuncak ver onu isirsin. Kucaga zamanla alisir odul mamasi ile falan kandir

lesibon
lesibon

755

teşekkürler yasement . deneyeceğim bunu

Ece5
Ece5

4602

Kedilerinde insanlar gibi oldugunu unutmayın lütfen karakterleri hep ayrıdır

polo
polo

9117

benim oglumla biz çok yakındık oda bir buçuk yaşında 6 aylık bir dişi sahiplendim mutlu olur diye 2 gundur yanıma gelmiyor muhattap olmuyor benimle çok üzülüyorum kendisi kısır oyuncu bir kediydi

lesibon
lesibon

755

POLO seni çok iyi anlıyorum . çünkü ben kedimi kuzenimin kedisinin yanına götürdüm ve inanmıyacaksınız ama kedi daha 3 aylık felan ama benim kedim o kediden korkuyor ve biz kuzenim de kalmıştık 1 gün . ve o gün boyunca hiç aşağıya inmedi ve kıyafet dolabının üzerinde uyudu eve geldiğimizde direk tuvaletini yaptı .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 791 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR