Kediler Kuşlarla Arkadaş Olabilir Mi?

miupiu
miupiu

3039 Puan

videolarda kediler kuşları falan seviyor. yeni bir kedi sahiplenebilmek biraz daha zor olduğundan kuş alsam avlama içgüdüsü gibi bir şey yaratır mı?

8 CEVAP

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Bu büyük bi risk bence. Bir arada bakan var ama ben cesaret edemem. Sadece oyun için yaptığı bir hamle bile kuşun ölümüne sebep olur.

Kuşum ve kedim var. Kesinlikle güven olmuyor. Ağzına alıp gezdirmek istiyor kuşumuzu. O yüzden o videolardakiler çok az olasılık.

AdaCoco
AdaCoco

14912

5 yaşında bir muhabbet kuşum ve 8 aylık bir kedim var. Kedimi ilk sahiplendiğimde kuş ilgisini çekmiyordu. Ama aradan 1-2 ay geçtiğinde kuşumla aşırı ilgilenmeye başladı. Zarar vermek istemese de, kuşum çok korkak bir kuş olduğu için başka bir odada duruyor kafesi. Kuşlar hassas hayvanlar olduğu için çok hızlı strese girebiliyorlar. Ve çok korkak da olabiliyorlar. Mesela benim kuşum benden çok korkuyor. Ve korkudan ölebiliyorlar. Bu saydığım nedenlerden dolayı ben kedi ve kuşların aynı ortamda bulunmasını doğru bulmuyorum.

sağı solu belli olmaz

emreovec
emreovec

12921

Milyonda bir olasılık.

bircansafak
bircansafak

331

Muhabbet kuşumuz var fakat kedim geldiğinden beri onu rahat bırakmadı , arkamı döndüğüm her an kafese atlayıp duruyor du aynı ortamda olmuyo malesef ayrı yerde tutuyorum kuşu

sultansbutler
sultansbutler

12552

kuşları rahat bırakmazlar. hele ki muhabbet ya da kanarya gibi küçükler. ayrıca kuşlar av hayvanı oldukları için evde avcı bir hayvan beslenince çok stres oluyorlar ben tavsiye etmiyorum.

mrcasper
mrcasper

13636

ben aynı anda besliyorum kuş kafeste ikren kedim ile oynuyolar ama dışarda olunca kedim sinirleniyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 335 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR