İç Ve Dış Parazit Damlalarının Güncel Fiyatları. Bilgi Amaçlıdır, Ticari Değildir.

Herkese merhabalar, iş yoğunluğunuz yüzünden kedinizin ve köpeğinizin iç ve dış parazitlerini aksatıyorsanız veya evde uygulama yapmak istiyorsanız, veteriner biyokimya ürünleri satan eczanelerden tekli olarak bu ürünleri temin edebilirsiniz.
Ben ecza dükkanımda bayer marka sattığım ve bu ürünleri aldığım için bunların fiyatında size yardımcı olabileceğim.


Bayer profender spot-on 1 adet= 4-8kg kediler için 30tl (iç parazit içindir)
Bayer advantage spot-on 4kg ye kadar 0.4ml tek doz çözelti 22.5tl (dış parazit içindir) tavşan ve kedilerde kullanılabilir.
Bayer advantage multi spot-on 4-8kg kediler için tek doz 30tl (iç ve dış parazit içindir)


Bayer advantix 40-60kg köpekler için spot-on 1 adet 30tl (dış parazit)
Advantix spot-on 4-10kg köpekler için 1 adet 22.5tl (dış parazit)
Bayer drontal tablet 50mg 1 adet 5-10kg arası köpekler için 20tl (iç parazit)


Ürünlerin fiyatları ticari amaçlı değildir yalnızca bilgi vermek için yazılmıştır. Veterinerlerden fahiş fiyatlara almak yerine eczanelerden alabilirsiniz, elbette spot-on veya tablet kullanmak istemeyen kişiler tenidur vs vs gibi aşıları veterinerlerden vurdularabilirler.

2 CEVAP

Ayben02
Ayben02

15110

Eczaneden almak ne kadar güvenli

Şöyle açıklamak istiyorum; veteriner biyokimya ürünlerini her eczane satmaz, belirli bir yasaya ve şarta bağlı bu ürünleri satmaktayız ve satarken tarım ve hayvancılık bakanlığından sertifika ve belgeler ile destekli bir şekilde ticaretini yapıyoruz kısaca merdiven altı değil.
Eğer ilaçlar için endişelenecek kısma gelirsek ilaçların makale ve prospektüslerine internet üzerinden de ulaşabilirsiniz ki veterinerlerde ürünlerini bizden almakta, asıl hedeflenen ve amaçlanan zaten veterinerlere biyokimya ürünleri pazarlamamız.
Herşeyin dışında ise veteriner biyokimya eczanesi açabilmemiz için eczacılık sertifikamızdan ayrı hayvan sağlığı ve bilgisi için gerekli bir eğitimden geçiyoruz, biz aşı, ameliyat vb gibi şeyler yapmıyoruz yalnızca veterinerlerden daha fazla ilaç bilgimiz mevcut. Çevrenizde böyle bir ecza kuruluşu varsa onlara da sorabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2252 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR