Kedim Kuyruğunu Kaldıramıyor

ssssbb
ssssbb

321 Puan

Kedim 1 yaşlarında, bahçeye çıkıp geri gelen bir kedi. geldiğinde patisine dokundurmuyordu ama yürümesinde bir sorun yok. Mamasını yiyip suyunu da içiyor. Kumuna giriyor eşeliyor eşeliyor yapamıyor çıkıyor zaten bundan sonra farkettim. Kuyruğu hep aşağıda. mama yerken kalça tarafı havada duruyor tam oturamıyor, koltuğa zıplarken zorlanıyor. Kuyruğu ve kalçasının birleştiği yere dokununca tepki veriyor acıyarak miyavlıyor bulunduğum yerde kedilere bakan bir veteriner yok daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım

5 CEVAP

mhrs
mhrs

10

merhabalar son durum nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim aynı durum şu an baktığım kedide oluştu düz oturamıyo kalçasını kaldırıyo yatıyo ama dönerken canı acıyo benimde canım acıyo bilgi paylaşın lütfen.

Ayak arkalarını veya göbek altını kontrol edin darbeye bağlı morluk oluşmuş olabilir. Anlattığınız durum ağrı belirtisi, yara veya belirttiğim yerlerde morluk veya şişlik olabilir.

yokistead
yokistead

104161

Bir yerden düşmüştür. Kalçasında kırık omurilik zedelenmesi olabilir. O yüzden en azından telefonla arayıp durumu anlatıp birkaç veterinerden görüş alabilirsiniz. Buradaki kimse hayvanlar konusunda işinin ehli değil.

Reyhanikos
Reyhanikos

1809

Dünde buradan birine yazmiştim ayni durumda kalçasinda kirik olan bir kedi bulmuştum. Komşum sağolsun evine aldı veteriner kontrolunde tedavisi yapiliyor. Kuyruğunun kesilmesine kadar gidiyor tedavi edilmezse.

ssssbb
ssssbb

321

Merhaba kuyruk dibinde alt tarafta bir yara varmış zaten sürekli yalıyordu ancak dokundurmadığı için kontrol edemiyordum maalesef delik gibi bir yara vardı ve veteriner ilaç tedavisi uyguladı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 419 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR