Bursa Uludağ Üniversitesi Hayvan Hastanesi Ücretli Mi?

Edaznn
Edaznn

563 Puan

Yolda kötü halde bi kedi bulmuştum, veterinere vs götürdüm vitaminlerle ilaçla biraz toparladı fakat nöbet tarzı bir şey geçiriyor arada, ve arka ayakları arada tutuyor arada tutmuyor. Kendi veterinerimde burda tahlil imkanları olmadığını, Bursa'ya götürmem gerektiğini söyledi. Fakat ücretli mi vs hiç bir bilgim yok. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

5 CEVAP

değil ama çok önermem aşırı ilgisizler gittiğinizde boş olsa bile 1 hafta sonraya randevu verip şimdi gidin o zaman gelin diyorlar

ayrıca önden arayıp randevu almanız gereken numaradan da asla yanıt alamıyorsunuz açmıyorlar

Edaznn
Edaznn

563

Bugün geldim hastaneden, daha sonra gitmek isteyen olursa diye yazayım dedim. 100TL muayene ücreti alıyorlar( mesela hem cerrahiye, hem iç hastalıklarına alırsanız 100+100=200şeklinde, her bölüm için ayrı 100tl veriyorsunuz). Personel bakımından çok yetersizler, tamam bir kaçı güler yüzlü iyi hoşta, güler yüz iş yapmıyor. Tek asistanlar birde 1-2 doktor vardır varsa, adam akıllı doktor vs yok, bilginize. Ve beni olmasa da, birkaç insanı gereksiz terslediklerine şahit oldum. Her neyse, teşhis koymak için yapacakları kan tahlilleri vs 400-500ü geçebileceği, duruma göre de extra ücret çıkabileceğini söyledi asistan, tedaviye başlamak isteyip istemediğimi sordu.. ve teşhis koysalar bile başka bir yerde tedavi ettirmek zorundaymışım, bu hastanede sistemleri yok diye. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, bir danışman var af edersiniz bir bok bilmiyor, randevu için aradığınızda da aynı danışmanla konuşuyorsunuz. Sakın şusu için cerrahiye, busu için iç hastalıklarına vereyim hikayesini dinlemeyin. Evcil hayvanınızın hangi bölüme gitmesi gerektiğine araştırıp kendiniz karar verin. Çünkü danışman bilmiş bilmiş konuşup beni yanlış yönlendirdi, ve aynı gün bir hastanın da iç hastalıklarına gitmesi gerekirken cerrahiye randevu vermiş. Yani sürekli yaptığı bir hata olduğunu düşünüyorum. Yani durum bundan ibaret. Hem bok gibi para harcayıp, hem eliniz boş dönmek istiyorsanız gidebilirsiniz bence.

inferi0r
inferi0r

12171

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler, çok geçmiş olsun

Edaznn
Edaznn

563

@hayalbasturk ben aradım randevu için, 1-2 kez meşgul çaldıktan sonra hemen açtılar, aldım randevu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5211 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81537 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR