Viyo Recuperation Kullananlar, Kediler İçin Günlük Kaç Kaşık Veriyorsunuz

Dilara07
Dilara07

765 Puan

Ürünün kullanım Önerisi kediler için günlük 30 ML yazıyor. Bu da 2 yemek kaşığına denk geliyor. Ürünün kendisi 150 ML. Her gün 30 ML yani 2 yemek kaşığı verirsek o zaman 5 günde bitiyor, 5 günlük kullanım çok kısa süre olmuyor mu? Bu arada ben iştahı açılsın diye kullanacağım.

4 CEVAP

tugbaakalem
tugbaakalem

4961

merhaba ben kullandım evet 5 günlük bir vitamin, kullandıktan sonra kedinizde inanılmaz değişim görüceksiniz güzel bir besin takviyesi

Dilara07
Dilara07

765

@tugbaakalem , yanıtınız için teşekkür ederim. 5 günlük kullanım etki eder mi emin olamadım. Bu ürün bitene kadar bir kere mi kullanılıyor? Yani 5 günlük kullanımdan sonra tekrar alıp devam etmeye gerek yok herhalde.


Kedim N&D’nin tahılsız mamasına geçince iştahı çok azaldı. Zorla mama yediriyorum. Mama Besleyici diye çok yemiyor diye kendimi avutuyordum ama 5 kiloluk kedi 3.5 kiloya kadar düşünce N&D’nin bize iyi gelmediğini daha doğrusu tahılsız mamanın kızıma iyi gelmediğini anladım. Şimdi tahıllı bir mamaya geçeceğim, yanında bir de ek takviye olarak bu ürünü kullanacağım. İnşallah 5 günlük kullanımın bir faydasını görürüz.

tugbaakalem
tugbaakalem

4961

Mamayı sevmemiş olabilir şu sıralar ND de çok şikayet var, evet 5 günlük kullanım etki ediyor kullandıktan sonra iştahı açılacaktir ama eğer mamayı sevmiyorsa değiştirmenizi öneririm her mama her kediye iyi gelmeyebiliyor malesef

mihriii
mihriii

119878

açtıktan sonra 1 hafta içindeydi galiba bitirmeniz gerek zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1838 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR