Yavruların Öldüğünden Şüpheleniyorum

Haceli
Haceli

113145 Puan

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar sokak kedim doğum yaptı kedim doğurmuş geldi yarım saat oldu olmadı geri geldi yavruların öldüğünden şüpheleniyorum eğer öldülerse anne ne gibi davranışlarda bulunur veya yavrular ölmediyse annelerini emzirdiğini nasıl anlarım memesini kenarları ıslak mı olur? Şimdiden teşekkür ederim.

7 CEVAP

liawooz
liawooz

1112

Genellikle fazla şımarık sokak kedilerine olur.13 yaşlarımda benimde dişi sokak kedim vardı hep onla ilgilenir saçma saçma evham yapardım.Sonra doğurduğu yavrulara bakmamaya başladı.2-3 günlükken bahçeme bıraktı ben bakayım diye.Bir süre sadece mamasını suyunu verin ve fazla yanında durmayın

İlk günlerde aslında çok ayrılmaması lazım yavrulardan karnını doyurup hemen yanlarına giderler. İlk dogumuysa ve yanlarından uzaklaşıyorsa sürekli sıkıntı

Haceli
Haceli

113145

Bizim evin yanlarında bina apartman olmadığı için samanlık var az önce aşağıya indim kedimde geldi az arkasında ilertettim kendim gidiyomu diye kendi gitti az önce samanlığa doğum yapmış.

Haceli
Haceli

113145

Ve memesini kenarları açık mavi gibi

Haceli
Haceli

113145

İkinci doğumu

liawooz
liawooz

1112

Dediğim gibi kendi haline bırakın sürekli onun yanında olursanız sokak yaşamıma uyum sağlayamaz ve yavrulara bakmamaya başlar.Dikkate alın lütfen!

Haceli
Haceli

113145

Tamam geri dönüş için teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 316 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR