Köpeğimin Isırmasını Nasıl Engelleyebilirim

Merhaba herkese, 4.5 aylık bir maltese’im var ve artık kendisiyle hiç oyun oynayamaz hale geldik bizi ısırmasından. İnanılmaz can yakarak sert ısırıyor ve sadece el değil vücudumuzdaki her yere saldırıyor. Hayır diyoruz anlamıyor ne yapabiliriz nasıl yöntemler uygulayabiliriz ısırma alışkanlığını yenmesi için?

4 CEVAP

Esnzn
Esnzn

1430

Benim köpeğim 6 aylık olana kadar tüm aileyi yara bere içinde bıraktı hatta babam kendini feda edip elini ağzına sokuyordu al ısır diye :) ayaklarımıza ve ayakkabılarımıza saldırırdı, 6-7 ay arasında birden kesildi bu huylar. Vet her zaman sabredin geçecek demişti hakkaten de öyle oldu diş kaşınması bitti huy da geçti. Cins olması böyle davranışlar sergilemesini engellemiyor malesef. Sabredin geçer büyüyünce.

Köpekler 2,5/4,5 ay arasında diş çıkartır. Dişleri kaşınıyor olabilir. Önlemek için ısırmanın sebebini bilmeniz gerekiyor. Isırırken hırlıyor mu? Oyun oynarken hırs yapıp saldıran köpekler var eğer bu tip bir durumsa hazır yavruyken müdahale etmelisiniz ki bunu davranış haline getirmesin

Evet özellikle oyun oynarken coştuğu zamanlar ısırırken hırlıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 409 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR