İmmunex Kullanımı

Filizos
Filizos

749 Puan

Kedi kilo alımı artırımı ve bağışıklık güçlendirmek için İmmunex vs kullanan oldu mu aramız da ?

5 CEVAP

pablopicasso
pablopicasso

117031

Biz kullandık. Veterinerimizin önerisi ile Günde 0,5 cc enjektör ile çekip ağızdan vermiştim. Hatta zaman zaman arada verebilirsiniz demişti. Sonrasında Karma aşının 2. Dozundan 1-2 gün önce verdim. Diş döküp, mama yiyemediği dönemde yine haftada 1-2 gibi destek olsun diye vermiştim.


Ama ilk kullanımımız N&D mama kullanımı sonrasında ishal baş göstermişti. Ve ağızında enfeksiyon oluşmuştu. Bağışıklığı epey düştüğü için kullanmıştık.

liawooz
liawooz

1112

Veterinere danışmadan almayın.Bizim hamile kedimize burun akıntısı için yazmıştı

pablopicasso
pablopicasso

117031

Vetinize sorup kullanın şütfen.

melist35
melist35

11186

kaç kilo kediniz şuan? imunexe gelene kadar kullanılacak daha mantıklı ürünler var. şurubun tadını çok beğenmiyorlar, öğürüp çıkarmak istiyorlar genelde. hergün üst üste verince de travma oluyor hayvanda, bi zaman sonra sizi görünce kaçacak delik arıyorlar.
kedide iştah açan b vitamini kompleksidir. aminosol kullanabilirsiniz, sabahları aç karnına 1mg aminosol, 1 mg su şırıngaya çekerek ağzına sıkabilirsiniz. viyo recuperationı yaş mama ile karıştırıp verebilirsiniz her sabah, 1 şişe 10 gün civarı gidiyor. o da epey iştah açan kilo aldıran bir üründür. çok severek yiyorlar. kuru mama ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama proplan kitten da çok besleyici bir mamadır. hergün 1 öğün barf besleme de yapabilirsiniz.

Filizos
Filizos

749

Benim de 4 aylık bir kedim var diş çıkarıyor ve biraz ayına göre zayıf onda kullanmak istiyorum Siz hergün mü kullandınız arada mı kullandınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR