Yeni Kedi Lütfen Bakıın

Dogman
Dogman

193 Puan

Babaannem in koyde kedisi var bakamadığı için bana verecek sizce kuru mama yer mi ev haytına alışırmı eskiden de bazen evde kalırdı ve beni tanıyor bıraz eskıden gordu 3-4 kez oyun oynadık vs evden kacmaya calisirmi

4 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Kedi kaç yaşında? Erkek mi dişi mi? Dişiyse hiç doğum yapmış mı? Bazen de evde kalırdı cümlesindeki bazeni açıklayınız. haftada 3 gün mü 5 gün mü? Eskiden gördü cümlesindeki eskiden ne kadar bir süredir? 1 ay mı 5 ay mı bir yıl mı? Sokakta yaşamaya ne kadar alıştığına bağlıdır kaçma olasılığı.
Köy ortamında sokakta yaşarken, şehirde evde yaşamaya mı getireceksiniz kediyi?

Ece5
Ece5

4602

Her kedi ev ortamına alışır rahatı sevmeyecek alışmayacak canlı yoktur kuru mamada yer sevidipini mamayı bulursunuz merak etmeyin

Zeynooo
Zeynooo

4821

Sabırlı olmanız gerek çok büyük değilse daha çabuk alışır. Büyükse alışması zaman alır ama alışır. Kuru mama da iyi bir araştırma sonucu alın derim.

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Eğer sokağa alışmışsa ve yetişkinse üstelik kısır da değilse eve alışması biraz zor gibi geldi bana. Çünkü sokağa alışmış kediyi eve koyunca hapsedilmiş gibi oluyor. Ne kadar sıcak olursa olsun ne kadar yemek önüne geliyor okursa olsun bazı kediler özgürlüğüne düşkün oluyor işte. Ama yavruysa kolayca alışır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 683 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR