Dış Parazit Damlası Tavisye

schembri2
schembri2

2809 Puan

Merhaba,
Online platformlardan alabileceğim,yan etkisi olmayan ( bir kaç yorumda tüy dökülmesi yaptı yazanlar var) kullanıp memnun olduğunuz markalar nelerdir? Sadece damla için vete gitmek zor oluyor,evde kendimiz uygulayalım.teşekkürler.

3 CEVAP

Duygutum
Duygutum

3375

Eğer imkanınız varsa Bayerin Seresto pire tasması var. Sadece veterinerlerde satılıyor. 8 ay koruyor zaten kışın da pek parazit olmuyor.. Yani bir yıl rahat edersiniz. Biz damla kullanmıyoruz evimiz bahçeli ve dışarda çok fazla kedi var sürekli pirelenmeye karşı bu çözümü bulduk. Köpeğimi de keneden kurtardı hiç bir damla bu tasma kadar etkili olmadı.. 3 yıldır kullanıyoruz. Hiç sorun yaşamadık. Hatta kulubede köpeğime yatan kedilerin bile piresi yok. Biraz fiyatı pahalı geliyor ama her ay damlayı hesaplayınca daha uygun oluyor sadece biranda fazla para vermek kafa karıştırıyor. Bir kaç veterinere sorup fiyat araştırın ya da pazarlık yapın. Onun dışında biberiye yağı ve otu da pirenin gelmesini engeller var olanı yok etmez ama temiz ortamdan pireyi uzaklaştırır. İnternette satılan damlalar hiç etkili değil paranız boşa gider.

Patili_1
Patili_1

14399

Veterineriniz hangisini kullaniyorsa veterinerinizden alabilirsiniz ayrıca ben yinede söyleyeyim ben fibrivet kullaniyorum ve kokusu biraz daha güzel diyetlerine göre kedim de en azından güzel kokuyor öneririm 😊🤗🤗

Patili_1
Patili_1

14399

Fibrovet yazacaktım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 238 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR