Saldırganlık

tugcerbs
tugcerbs

949 Puan

Oyun oynarken kendi kendine korkuyor geriliyor çok hızla kaçıyor sonra koşarak bize saldırıyor ve ısırıyor. Bu sorunu 1 haftadır çözmeye çalışıyoruz. Sebebini anlayamadım. Herhangi bir şiddet ve bağırma gibi eylemlerimiz olmadı. Yalnızca geldiği evde ele ayağa çok alıştırmışlar. Bu sorunu nasıl aşabiliriz.

4 CEVAP

x_queen
x_queen

1194

Onu ayırt etmeniz lazım ama oyun olarak mı yapıyor yoksa saldırı tarzında mı yapıyor? Benim oğlumun da 1 yaşından sonra saldırganlık huyu başladı ( eve misafir gelmesinden sonra) 4 ay geçti anca yeni yeni duruldu ama ben artık onu çözdüm ne zaman ne yapacağını biliyorum ve ona göre hareket ediyorum hayır diyorum hareketsiz kalıyorum vs vs. Hayır kelimesine koşullandırmaya çalışın ALLAHIM yardımcınız olsun zor oluyor biliyorum.

Aynı durumdayım gördüğü her şeye saldırıyor oyun olarak yaptığı belli fakat zarar veriyor geldigi evde böyle oynamışlar hep onların da her yeri yara içindeydi fakat büyüdükçe daha çok acıtıyor çözüm yolu arıyorum ben de

tugcerbs
tugcerbs

949

Bu atamalarını oyun olarak da yapıyor olabilir. Ama can yaktığını farkında olmadığı için bu durum biraz can sıkıcı.

tugcerbs
tugcerbs

949

Gerçekten oyun olarak yapınca da acıtıyor ama genelde hiç bir durum yokken atlıyor saldırıyor, ısırıyor gerçekten zor bir durum nasıl çözeceğiz bilemiyorum üstelik daha 3 buçuk aylık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 334 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR