N&D Kısır Mama!!!!!!

Nageeeee
Nageeeee

589 Puan

Anket

Evet, uygun
(5 oy)
Hayır, değil
(8 oy)
Toplam (13 oy)

Merhabalar. Kedim 8 aylık kısır erkek. Araştırdığımda n&d nin kısır olmayan mamalarını kısır kedilerin tüketmesinde sorun olmayacağı yönünde bilgiler okudum. Hatta kısır mama ve kısır olmayan mamaların hepsinde düşük tahıl seçeneği var n&d için. Bende kısır kedi ibaresi olmayan n&d düşük tahıllı balıklı mama veriyorum kedime. Fakat içim rahat etmedi. Sizim bu konu hakkında bilginiz var mı?
Sizce n&d mamaların hepsi kısır olan kediler için uygun mu?

4 CEVAP

Yağ oranı farklılığı oluyor bariz şekilde ben vermenizi önermiyorum. Ayrıca idrar yolu sorunları oluşmaması için kısır kedi mamalarında mineral-vitamin farklılıkları/eklemeleri oluyor.

Minikoo
Minikoo

790

Bende kullanmamanızı tavsiye ederim sağlıklı değil kilo problemleri oluşabilir. Bu arada kediniz balıklı sevdi mi bende almayı düşünüyorum

Nageeeee
Nageeeee

589

@mustafacelebi24 Teşekkür ederim görüşleriniz için. Normalde gimcat in urinet sistem sağlığı için olan macununu veriyorum zaten ama dediğiniz gibi içerik olarak farklılıklar mevcut. Karşılaştırma yaptığımda uçurum seviyesinde farklılıklar olmasa da içim çok tahat değildi zaten.

Nageeeee
Nageeeee

589

@minikoo önce tavuklu narlıyı kullanıyorduk. Onu da çok seviyordu kedim. Çok tüy dökülmesi yaşayınca balıklıya geçti. Açıkcası balıklıyı daha çok severek tüketiyor. Fakat uzun süreli balıklı mama kullanımında ağır metal birikimi olacağı yönünde araştırmalar gördüm. Şimdilik balıklıyla devam ediyoruz. Bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Son olarak tüy problemine çare olmadı bilginiz olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 391 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR