Apartmanda Keçi Bakıyorlar

gayelise
gayelise

11158 Puan

Arkadaşlar apartmanda oturuyorum en üst katta oturanlar balkonda keçi bakıyorlar daha yeni doğmuş göbek bağı duruyor ve hiç iyi baktıklarını düşünmüyorum balkonda bakıyorlar ve sürekli bağırıyor keci. Şikayet etsem nereye edebilirim ve de keciyi alırlarsa nereye götürürler iyi bakılır mi hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

10 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

Balkomda ciddi ciddi keçi mi bakıyorlarmış ben mi yanlış anladım.
Keçi otlak bir yerde yaşamalı diye biliyorum ben yani babam çiftçi falan değil ama.
Keçilerin zıplama gibi eylemleri çok basarılıdır ve bunu yapmayı severler, balkonda nereye zıplayacak bu hayvan.


Tanıdığınız küçükbaş bakan birisi falan varsa veya bir tanıdığınız tanıdığı falan varsa onlar da almayı kabul ederse evde keçiden şikayetçi olun (şikayet ediliyor ama nereye edildiğini bilmiyorum) şikayet edildikten sonra kećiyi onlara vermelerini söylersiniz. Ya da şikayet etmeden önce ya verin ya da şikayet ederim deyin.


Tabi önce neden ve nasıl baktıklarını öğrenin belki keçi hastaysa onun için bir süreliğine eve getirmiş de olabilirler

patipatili
patipatili

4478

Şikayet ederseniz muhtemelen bir yere atarlar. İyi bakılmadığından emin misiniz? Şehrinizdeki hayvan koruma dernekleriyle iletişime geçin mesela geçende bir köpeği bağlamışlar balkona ağlayıp duruyomuş bir tane dernek gitöiş konuşmuş almış sahiplendirmiş falan internette gördüğüme göre. Umarım iyi olur minik keçi

incirreis
incirreis

2891

Biraz yakınlığınız muhabbetiniz varsa ayaküstü ağızlarından laf almayı deneyebilirsiniz. Ne yediğini, nerede uyuduğunu falan öğrenebilirseniz içiniz rahatlar belki biraz.
Şikayet konusunda da bilgili arkadaşlar yazacaklardır.

mihriii
mihriii

119878

balkonda keçi ne kadar iyi bakılabilir ayrıca annesinden niye ayırmışlar hasta falan değilse saçmalık şikayet ederseniz kurtarırlar ordan bence ama nereye ediceksiniz bilmiyorum:/

gayelise
gayelise

11158

Hiç konuşmuyoruz kendileriyle çünkü biz mahalle kedilerini beslediğimiz için onlar da istemiyor onları bu yüzden kavgaliyiz. Biz de öyle komşulardan falan duyduk bez bağlıyorlarmis altına bugün sürekli sesi geldi balkondan zaten daha yeni doğmuş hava sıcak bile olsa balkonda üşür bakılmaz yani sıcak bir yer yapmaları lazım

gayelise
gayelise

11158

Ama iyi bakan yerler var mı bilmiyorum da iyi bakılacak diye daha kötü bir yere gitmesine sebep olmak ta istemem.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Göbek bağı duruyorsa belki annesi ölmüş bir oğlaktır. Onlarında balkonda bağıran bir hayvanı çok istediğini sanmıyorum, bence önce o hayvan neden orada onu öğrenmek gerekir.

Phoenix3
Phoenix3

18333

Evde keçi besleyen birkaç kişinin videosunu görmüştüm. Belki yavru olduğu için bu kadar bağırıyordur. Sahibiyle iletişime geçmeden şikayet etmeyin bence çünkü şahsen ben hayvanlar konusunda belediyeye asla güvenmiyorum.

blue_hoddle
blue_hoddle

5221

Balkonda cidden keçi mi bakıyorlar şaşırdım doğrusu. Bilmiyorum fakat bence yavru olduğu için bağırıyor olabilir ama iyi bakılmadığından emin olmadan şikayet etmeyin bence.

Ixterenettt
Ixterenettt

685

Umarım fake sorudur ama gerçekse haydi uygulamasından ihbar edebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 714 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR