Astronot Fileli Çanta Kullanan Var Mı?

Simurg1queen
Simurg1queen

1992 Puan

Merhabalar hem gezdirme hemde Seyehat için kullanışlı olabilecek bir çanta arıyorum ve astronot filtreli çanta çok kullanışlı görünüyor kullanan var mı nasıl sizce?

7 CEVAP

nisaasavass
nisaasavass

4056

evet kullanışlı. tabi kalitelisini alırsanız. açıkçası ben sadece veterinere ve babama giderken kullanıyorum. çok uzun mesafe olmuyor ancak memnunum

dezgicavus
dezgicavus

15653

Ön kısmı komple şeffaf olanlar bence iyi değil, kediler saklanması sever ve uzun kullanımda stres olur onun içinde. Ayrıca fileleri çok kalitesiz oluyor, benim gördüklerim öyleydı yırtar büyük kedi. Son olarak da yazın çok sıcak olur onların için, çoğu plastik.

mommymercury
mommymercury

108316

Ben astronot fileli çanta kullanışımın üçüncü seferinde kedim fileyi parçalayıp çantadan kaçmıştı, yavru küçükse alıştırılabilir ama büyükse seyahat için uygun çantalara bakmanızı öneririm.

Tambirmerlot
Tambirmerlot

1948

Bende sadece çanta kısmı olanlardan var. Açılır file kısmı için bir şey diyemem ama çanta çok kullanışlı 4 kilo bol tüylü kedim rahat rahat sığıyor hatta içine oyuncak da atıyorum oyun oynuyor. Şeffaf olmayan standart kutu gibi çantalara asla girmiyor sokabildiğimizde de çıkmak için kendini içinde ordan oraya vuruyordu şimdi dışarıyı izleyerek gidiyor.

MerveeYzgcgl
MerveeYzgcgl

1941

Bende kedim için aldım veterinere giderken baya işe yarıyor etrafı gördüğü için çok miyavlamıyor. ********dan “TROPHEUS” markasına bakabilirsiniz çok kullanışlı ve içi baya geniş. :)

MerveeYzgcgl
MerveeYzgcgl

1941

Yazdığım site yıldızlanmış başını yazayım bari siz anlarsınız :D Trend :D

Simurg1queen
Simurg1queen

1992

@nisasavass siz nerden temin ettiniz markası nedir acaba.. Kedim 9aylık ama 2-3 yaşındaki bir pomeran boyutunda bu yüzden içine sığar mı endişesi var ve Piknik için ideal görünüyor bu yüzden Seyehate de uygun olabileceğini düşünüyorum filtresi sayesinde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 355 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR