1 Aylık Annesiz Bebek

buse_
buse_

13039 Puan

Arkadaşlar yarın bi kedi sahipleneceğim, 1 aylık annesiz süt tozu almam gerekiyormu sağlığı için daha minicik bişey sağlığı ve bakımını nasıl yapmam gerekiyor tecrübeli olan paylaşırsa sevinirim :)

10 CEVAP

Natkarat
Natkarat

10977

Eğer 1 aylık kedi annesiyle birlikte yaşıyorsa lütfen sütten kesilene kadar bekleyin. Anne sütü aynı insanlarda olduğu gibi kedilerinde bağışıklığının mimarını oluşturuyor. Hatta 6 aya kadar sadece o antikorların etkisini görüyor desem de yanlış olmaz. Bu sebeple en azından 2 ayı doldurmasını bekleyin.

Natkarat
Natkarat

10977

Başlığı yeni gördüm. Soru içinde yer almayınca fark etmemişim. O zaman aldıktan sonra süt tozu edinip belirtilen ölçülerde vermeye başlayabilirsiniz. Yaklaşık 1.5-2 ay olduğunda yaş mamaya geçersiniz. Aynı şekilde ara ara süt tozu da verebilirsiniz. Ardından hem yaş hem kuru mama şeklinde devam edersiniz. 3 aydan sonra da sadece kuru mama verebilirsiniz.


Ek olarak annesiz bir kediye yuva olduğunuz için de tebrik ederim. :)

buse_
buse_

13039

@Natkarat gerçekten çok teşekkür ediyorum bilgiler için, o zaman yaklaşık 1,5 ay boyunca kullanıcam süt tozunu :)) rica ederim bu arada 🖐🏻😊

Natkarat
Natkarat

10977

Rica ederim ama yanlış anlaşılmış sanırım. Hatta ifadem açık olmamış. Aydan kastım aylık olana kadar demek istedim. :) Yani yaklaşık 15-30 gün arası kullanmanız yeterli olur. Bu arada sizi annesi olarak görmeye başlayacak. Muhtemelen uzun vadede size fazlaca düşkün olacaktır ki bu oldukça güzel bir şey. :)

mihriii
mihriii

119878

2,2-5 aylık olana kadar kullansanız daha iyi bence anne sütü kadar besleyici değil sonuçta.1 aylıklar kendi tuvaletlerini yapabiliyorlar mi bilmiyorum ama yapamıyorlarsa her süt içtikten 10 dakika sonra falan poposuna masaj yapıp tuvaletini yaptırmanız lazım.Göbüşüne bol bol masaj yapınca da bağırsakları hareket ettiriyor iyi geliyormuş.Vücut ısılarını dengeleyemedikle için yanina sıcak su da koyarsanız iyi olur.

mihriii
mihriii

119878

süt tozu olarak da biopetactive,gimcat,beaphear gibi bilindik markalarınlı güzel olabilir diye düşünüyorum

eceyilmaez
eceyilmaez

10512

1 aylık kedi kuru mama yiyebilir diye düşünüyorum ya da 1-2 hafta içinde yiyecektir.

buse_
buse_

13039

Yardım lütfenn🥺

buse_
buse_

13039

Gündem yapıyorum kimse cevap vermiyor :(

buse_
buse_

13039

Herkese çok teşekkür ederim:)) dediklerinizi uygulayacağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 343 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR