Erken Çiftleşme

2 kedim var erkek 14 aylık dişi 10 ayına girecek dişi kedim kızana girdi bende odaları ayırmıştım bugün sabah evden çıkarken kapıyı açık unutmuşum bunlar çiftleşmiş galiba eve geldiğimde çiftleşme pozisyonunda yakaladım sorum şu dişi kedim hamile kalırsa ne gibi riskler var neler yapmalıyım


4 CEVAP

Ekindegss
Ekindegss

1169

10 aylık bir kedinin hamile kalması çok normal keşke önleminizi alıp erkek kedinizi kısırlaştırsaydınız bence artık olan olmuş ama tekrar olmasın diye erkek kedinizi kısırlaştırın.

buse_
buse_

13039

Doğruma gibi bi riski var 😄 zaten büyük ihtimalle hamile kalmıştır yapılabilecek bişey yok maalesef, çiftleştikten 24 saat içinde hamile kalıyorlarmış işiniz biraz zor a benziyor 2 tane kedi ve daha da gelicek :D yani kısacası risk yok ama doğurduktan sonra yavrular sütten kesilince tekrar çiftleşebilirler o kötü olur sizin için o yüzden ayırmak zorundasınız sanırım (tek risk bi daha hamile kalması.)

Baya erken olmuş cidden. Normalde 250 aylıkken falan çiftleşiyorlar zaten. Eğer çiftleştilerse hamile kalma ve allah korusun doğum yapma riski var.

BademSeker
BademSeker

3894

Benim kedim maalesef 5.5 aylikken çiftlesmisti. Sağlık problemi yasamadik cok sukur hic fakat kedim cok yoruluyordu emzirme doneminde falan. 10 aylik gayet normal. Bol bol kuru ve yas besleyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 318 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR