Kuru Mama

zehraaozlu
zehraaozlu

4497 Puan

Arkadaşlar merhaba, burada yaklaşık 2 aydır mama araştırması yapıyorum 15 aylık erkek kısır kedim var. Brit care cocco diyerek başlamıştım sonra nd tahılsız 'ın daha iyi olduğunu söylediler bende bir tanıdığımdan 2-3 gün yetecek kadar denemek için aldım ama kesinlikle kedim ağzını sürmüyor. Acıkınca yer diye düşünmüştüm ama aç olmayı tercih ediyor. Bu arada brit care'in sitesinden tester mama istemiştim adresimi verdim mailden temsilciyle görüşmemi yaptım ama onlar da göndermediler ve maillerime de geri dönüş alamıyorum 3 haftadır. Bir arkadaşım da golosi ve matisse buldu 3 saat önce önüne koydum bunlara da yanaşmıyor. Yemeyeceği mamayı da riske girerek almak istemiyorum. Şu an elinde brit care olan biri varsa bana çok az bir miktar gönderme şansı var mı? Kargo ücretini ben karşılayacağım. Bunun dışında yardımcı fikirleriniz varsa da lütfen benimle paylaşın kedim sizce neden yemiyordur?

6 CEVAP

sezind
sezind

14105

Damak yapısına uymamış olabilir. İlla brit care mi vermek zorundasınız ki? Royal Canin, Hills falan deneyin onlar da iyi mamalar.

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Öğrenciyim kedimin tüm masraflarını tek başıma karşılıyorum malesef

patili
patili

120470

matisse'in balıklısını yer severek kediler. benim kızım yiyordu. 5 - 6 paket bitirmiştik birkaç yıl önce. aslında royal canini bazı petshoplar gözünüzün önüne 20 kg.lik paketinden çıkarıp size bayan uyguna kilo ile satabiliyorlar. açık mama ama gözünüzle görün paketten çıkardıgını. 10 tl falan kilosu. royal canin kitten alın veya baby cat. onla ksrıştırın matisse mamayı. açıkçası ben matisse mamayı britcare de daha çok beğeniyorum. balıklısını ama. tavuklusunu değil

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Evet evet dün akşamdan beri balıklı matisse önünde ama yemiyor ya hiç böyle bir tepkiyle karşılaşacağımı beklemiyordum

patili
patili

120470

içine dediğim gibi royal canin alıp karıştırırsanız hiçbi sorun kalmaz. hapur hupur yer

patili
patili

120470

içine dediğim gibi royal canin alıp karıştırırsanız hiçbi sorun kalmaz. hapur hupur yer

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 732 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR