Kavga Mı Oyun Mu?

Merhaba arkadaşlar, evde 5 aylık scotish kızım var yanına 55 günlük blue point british erkek yavru aldık. İlk gün kızım çok kızdı özellikle yavruya ve etrafındaki ki herşeye dün ikinci günleriydi ve oynamaya başladılar sanırım. Kızım sürekli yavruyu yere düşürdü sonrasında kendini de yatırdı. Ama sanırım ısırıyor. Isırıp ısırmadığından emin olamıyorum. Yavru kuyruğunu çok hızlı sallıyor ve bazen tuhaf bir ses çıkarıyor. Henüz miyavlayamıyor bile. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum 🙏🏼

2 CEVAP

sultansbutler
sultansbutler

12552

ey Allahım 55 günlük yavruyu hangi akıl mantıkla size vermişler. yavruların en azından 2 ay anne ve kardeşlerle kalması gerekiyor. neyse olan olmuş. büyük kediniz 5 aylık kendi de yavru zaten kavga etmiyordur. ısırmalar oyun ısırması. ama yeni aldığınız bebek çok küçük gözetim altında oynasınlar. çok kızışırsa oyun ben biraz ayırırdım. bebek 2.5, 3 aylık civarlarına gelince sıkıntı olmaz hareketli oyunlar.

55 günlük daha... üstelik yetişkin bir kediyle bir araya getiriyorsunuz. Yanlışlıkla boğabilir, zarar verebilir. Yavru biraz büyüyene kadar olabildiğince uzak tutun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 251 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR