Sokak Kedileri İçin

serap_0816
serap_0816

169 Puan

Merhaba sokak kedileri için reflex alıyorum biraz daha kaliteli hangi markayı önerirsiniz?Arada yaş mama vermek için de önerilerinizi alabilirim teşekkürler

3 CEVAP

sakizsever
sakizsever

1046

merhabalar. Sokak kedilerine maddi manevi yetişmek çok zor ne yazık ki hele kuru mama olunca. Seçtiğimiz mamalar çok kalitesiz ve onlar için lezzetsiz oluyor. O yüzden ben evde kendim onlar için mama yapıyorum size de tavsiye ederim. Bayıla bayıla yiyorlar üstelik et yiyorlar. Marketten 5-6 liraya tavuk ciğer-yürek alabilirsiniz. Biraz da tavuk eti alıp kabak havuç pirinç vs (onlara uygun olan yiyecekler yani) ekleyerek çok güzel mama hazırlayabilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum bayıla bayıla yiyorlar. Youtubedan ya da internetten daha fazla tarif öğrenebilirsiniz tabi ki.

betul551v
betul551v

22

Merhaba, Dr. Sacchi'nin düşük tahıllı yavru kedi mamasını veriyorum. Hem bahçede bakılan hem de sokakta denk geldiğim hiç bir kedide yememezlik yapan kediye rastlamadım.

angorakedi
angorakedi

1163

Ciğer, tavuk haşlayıp yarı pişmiş suyuyla verirseniz çok daha iyi olur ama bunlar günlük tüketilmesi gereken ve hazırlaması zaman isteyen besleme şekilleri bu yüzden maddi olarak içeriği iyi olan mystic maması mevcut ondan verebilirsiniz. Proteini yüksek, düşük tahıllı veya tahılsız mamalar kedilerin günlük ihtiyacını karşılamada yardımcı olacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR