Kedimin Gözündeki Problem?

AysenBirgil
AysenBirgil

302 Puan

Bu sabah cindyye baktığımızda sağ gözünde bi donukluk/bulanıklık gördük. Nedenini anlayamadık. Flashlı fotoğraf çekince de bu şekilde bir gözü parlak bir gözü normal çıktı. Sizce nedir problem? Biraz daha durumunu izlemek istiyoruz sizce acilen vet.e gitmeye gerek var mıdır?


3 CEVAP

zba7
zba7

2661

Bu tarz durumlarda evet hekiminize danışmalısınız.Hemen gidemiyorsanız da fotoğraf atarsanız belki yardımcı olabilir. En azından acil mi değil mi söyler. Ama tabiki gitmeniz daha iyi olacaktır.Kolayca tedavi edilebilecek bir sıkıntı bazen bekletince çok daha zor tedavi edilebilir veya hiç edilemeyebilir.Umarım önemli bir sıkıntı değildir.Geçmiş olsun..

buse_
buse_

13039

Çok değişik görünüyor, açıklama yapılmaz buna diye düşünüyorum, veterinere gidin veya internetten araştırın ciddi bişey olabilir.

zeynpsde
zeynpsde

1051

merhaba aynı problemi biz de yasadik. üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmişti baya uzun ve ağır bi süreçti geçmek bilmedi ardından da gözünde pusluluk bulanıklık durumu başladı 1 hafta kadar sürdü veterinerimiz bazı viral enfeksiyonlar buna sebep olabilir dedi sonra kendiliğinden geçti fakat durduk yerde 1 ay kadar sonra birdaha oldu bu sefer de hem diş çıkardığı hem de kızgınlıkta olduğu bi döneme denk geldi diş çıkardığı icin ateşi oluyordu ateş de göze vurabilirmis bu defa da ona bağladık bi şey yapmadık. kısa süre önce yine oldu bu sefer arkasına sıgınacagımız bi sebep yoktu veterineremiz de 2 tane göz damlası verdi günde 3 defa 5er dakika arayla onları kullandık 3 güne tamamen düzeldi tekrar olmadı ama veterinerinize bi sorun isterseniz. viral enfeksiyonlar yapabilirmiş, içteki bi hastalık yapabilirmiş ya da stres tarzı bir şey etki edebilirmiş streslenince nasıl bi anda uçuk çıkarırız onun gibi düşünün kedinin de gözüne vurabilir dedi bizim veteriner ne kadar doğru bilemem. kullandığımız göz damlalarını da yazıyorum araştırırsınız dilerseniz. cok geçmiş olsun :) exocin, norsol damla

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 438 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR